torstai 29. huhtikuuta 2021

Trendikästä ja tyylikästä

Kolme kotia - Three Homes

Trendikkäitä sisustuksia ja tunnelmallisia tiloja.

Indieplace-portaali, josta Keltainen talo rannalla-blogi on löytynyt jo useiden vuosien ajan, tekee nyt kuukauden vaihteessa portaaliuudistuksen.  Siihen uudistukseen ei tämä blogi saamani tiedon mukaan sitten mahtunut enää mukaan, joten kiitän tässä kohtaa kaikkia Indieplacen kautta blogiani seuranneita. Jatkossa hyvä tapa seurata blogiani on esimerkiksi blogit.fi: kautta.


Koti 1 - Home 1

Lähde/Source and more information: Alvhem
 Koti 2 - Home 2

Lähde/Source and more information: Behrer
 Koti 3 - Home 3


Lähde/Source and more information: Entrance
 

4 kommenttia:

Thilda kirjoitti...

Koti nro 1 miellytti paljon! Sen kakluunit, vanhan talon tunnelma, keittiö, sekä pikkuruiset huoneet! Pidän eniten pienistä huoneista ja ihmettelen aina miksi nykyään on vallalla sellainen "open space"-villitys. Mietin joskus niissä ulkolaisissa remppaohjelmissa, että kas kun ne talot eivät romahda...

Catherine kirjoitti...

I will take inspiration for my new home!

Tarja Kankaanpää-Salonen kirjoitti...

Hei Thilda!

Vanhat kakluunit ovat hienoja ja ensimmäinen koti kaikin puolin muutenkin viihtyisä. Pienet tilat ovat mukavia, vaikka jossain kohtaa toki niidenkin koossa on rajansa, kuten myös isojen tilojen:). Olen täysin samaa mieltä kanssasi yhteinäisistä tiloista - näyttää olevan meilläkin nykyään todella suosittu suuntaus. Itse olen sitä mieltä, että tilat saisivat olla edes jollakin tavalla erillään. Olin jo kirjoittamassa yhdelle rakennuttajalle, kun katselin heidän pientä kaksiotaan, sillä pieni olohuone oli oikeastaan keittiö ja sohvalle yksi pieni seinäpätkä tarjolla. Oli niin huonosti suunniteltu asunto.. Tyttäreni etsii yksiötä ja monessa on ollut koko seinän pituinen keittiö - kuka nyt oikeastaan haluaa nukkua keittiössä? Pieneen kotiin riittäisi pieni erillinen keittokomero.

Tarja Kankaanpää-Salonen kirjoitti...

Hi Catherine!

Nice to hear!:)

Blogitekstisuositus

Rustiikkia, teollista ja klassista