perjantai 16. huhtikuuta 2021

Kappelikoteja

Kolme kotia - Three Homes

Mielenkiintoisia koteja vanhoissa kirkoissa.


Koti 1 - Home 1
  


Lähde/Source and more information: Mäklarcity
  Koti 2 - Home 2


Lähde/Source and more information: Desire to Inspire
Kuvat/Photos: Carlos Garmendia Fernández
Koti 3 - Home 3


Lähde/Source and more information: Yellowtrace
Kuvat/Photos: Dirk Lindner

2 kommenttia:

Thilda kirjoitti...

Kirkoista asunnoiksi muutettuihin on yleensä jotenkin vaikea suhtautua. Ei sillä, etteikö ne olisi rakennuksen pelastuksia tai hyvin sisustettuja, mutta se, että kirkot on jotenkin "pyhiä" paikkoja, joista tulee sellainen olo, että saako siellä metelöidä tai juoksennella... (Sanoo ihminen joka ei kuulu kirkkoon! :D)

Näistä 1 oli aika jees. Tosi hienot ikkunat ja ihan kodikas.
2 oli hiukan överi omaan makuuni. Vaikkakin kylppärin taulut oli rakennukseen sopivat! :D
3 kuitenkin oli käsittääkseni yhdistelmä vanhaa ja uutta ja olisin katsellut enemmänkin kuvia siitä. Se oli jotenkin suloinen ja herkkä.

Tarja Kankaanpää-Salonen kirjoitti...

Hei Thilda!

Mietin kyllä ihan samaa asiaa näiden kirkkojen muutoksissa kodeiksi. Itse en varmaan viihtyisi kovin kirkkomaisissa tiloissa. Niistä saa tosin todella persoonallisia koteja.
Ykkönen oli näistä kodinomaisin ja kirkkomenneisyys ei ole liian silmiinpistävä, kakkonen oli persoonallinen ja minusta hauskasti yhdistelty uutta ja vanhaa. Nukkumaparvella oli vain hieman kyseenalainen ratkaisu - kaiteen sijaan oli käytetty naruja... huh-huh!
Kolmosesta ei ollut saatavilla enempää kuvia, vaikutti todella kiinnostavalta, sillä vanhaan pieneen kirkkorakennukseen yhdistetty lisäosa on moderni ja väritykseltään tumma. Hienot nukkekodit!

Blogitekstisuositus

Rustiikkia, teollista ja klassista