torstai 29. joulukuuta 2016

Väriä välipäiviin

Koti Ruotsissa - A Home in Sweden


Tämä rohkeasti uutta ja perinteistä yhdistellen sisustettu lapsiperheen koti sijaitsee kolmesataa vuotta vanhassa talossa. Talo oli ollut yli viisikymmentä vuotta tyhjillään ja oli todella huonossa kunnossa. Vanhojen rakennusten korjaukseen erikoistunut yritys kunnosti talon rungon ja alakerran käyttäen perinteisiä rakennustapoja ja -materiaaleja.   Lapsiluvun lisääntyessä tarvittiin lisätilaa ja yläkertaan rakennettiin kaikille lapsille omat huoneet. Kaikki yläkerran rakentamisessa käytetyt materiaalit ovat kierrätettyjä antiikkisia materiaaleja.  Tyyli ja tunnelma yläkerrassa sulautuu vanhaan rakennukseen niin hyvin, että voisi kuvitella sen aina olleen juuri sellainen.
Olohuoneessa on mielenkiintoisesti maalattu lattia ja seinän boordi maalattu alkuperäisen mallin mukaan, ruokasalin seinämaalaukset ovat alkuperäiset, talon emännän äiti maalasi kauniit puut työhuoneen seinille ja makuuhuoneen seinien upeat kuvat maalasi taitelija My Leffler.


Lähde/Source: Elle Decoration
Kuvat/Photos: Stellan Herner


Koti Espanjassa - A Home in Spain


Tämä Alicantessa sijaitseva rustiikkinen koti on sisustettu värikkäillä tekstiileillä ja tyylejä yhdistellen.  Olohuoneen sininen samettipäällysteinen sohva muodostaa herkullisen väriyhdistelmän vaaleanpunaisten tekstiilien kanssa.


Lähde/Source: Trendland
Kuvat/Photos: Jessica Bataille

Koti Ranskassa - A Home in France


Tämän kodin omistajapari kaipasi suurkaupungin hektisestä elämästä kolmen lapsensa kanssa   rauhallisempiin maisemiin ja osti itselleen maaseudulta vanhan linnan.  Kodin rento tunnelma syntyy viimeistelemättömistä ja rustiikkisista pinnoista, uuden ja vanhan yhdistelystä, vanhoista kivi- ja puulattioista sekä moderneista ja vanhoista puisista huonekaluista. Keittiössä on jätetty vanhaa tapettia mielenkiintoisesti esille ja ruokailuhuoneen katosta löytyy hauska grillitikuista tehty valaisin.

Lähde/Source: Vtwonen
Kuvat/Photos: Pia van Spaendonck
Tänään kotona - Today at Home


Hyasintit ovat vasta avautumassa ja tuoksuttavat kodin jouluiseen tunnelmaan.Kuvat/Photos: Keltainen talo rannalla

Ei kommentteja:

Blogitekstisuositus

Väriä ja persoonallista ilmettä