torstai 15. joulukuuta 2016

Valkoista, mustaa ja joulukoteja

Koti Australiassa - A Home in Australia


Modernisti sisustettu koti, jossa sisustuksen pääväreinä ovat valkoinen ja musta. Muutama värikäs ja rustiikkinen yksityiskohta tuo väriä ja ilmettä tiloihin. Olohuoneessa on yhdistelty reippaasti erilaisia kuvioita keskenään.  Kylpyhuone ja vanhempien makuuhuone ovat yhtenäistä tilaa.  Näiden tilojen yhdistäminen samaksi tilaksi on aina kyllä kummastuttanut minua.
Erikoinen kattovalaisin tuo ruokailutilaan persoonallista ilmettä - on vain himpun verran liian korkea tuohon tilaan.  Sisustuksessa on käytetty mittasuhteita myös muualla tuomaan ilmettä: olohuoneen korkea sohva matalassa tilassa, sängyn taustalevyt ja lastenhuoneen iso kasvi.  Väri ja kuviomaailma jatkuu läpi koko asunnon yhtenäisenä ja tekee kokonaisuudesta harmonisen.
Lähde/Source: Adore Magazine


Joulukoti Ruotsissa - A Christmas Home in Sweden


Tässä kodissa yhdistyvät rustiikkiset pinnat ja yksityiskohdat, luonnon materiaalit, arkkitehtuuri ja eklektinen sisustus yhdeksi kauniiksi ja tunnelmalliseksi kokonaisuudeksi. Vihreät yksityiskohdat tulevat kauniisti esille harmaiden, mustien, ruskeiden ja valkoisten sävyjen rinnalla.  Sisäpihan oleskelutila toimii kodin toisena olohuoneena.


Lähde/Source: Elle Decoration
Kuvat: Peter Carlsson
Stylisti: Ulrika Grönlund


Joulukoti - A Christmas Home


Moderni mustavalkoinen ja romanttisin yksityiskohdin sisustettu koti on saanut kauniin jouluilmeen.
Lähde/Source: DecordemonJouluaskartelu - A Christmas DIY


Helppotekoisilla paperitähdillä loihtii jouluista ilmettä.Lähde/Source: Ciochi di Carta

Ei kommentteja:

Blogitekstisuositus

Väriä ja persoonallista ilmettä