tiistai 27. joulukuuta 2016

Lillevillan glögijuhlatSain syksyn lopulla onnistuneesti pystyyn Lillevilla by Luoman Vierasmaja Lillevilla 387 12 m2:n (jutun voi käydä lukemassa täällä) ja seuraavana projektina on tietysti mökin sisustaminen. Tilan ollessa kylmä, ei ole vielä kiirettä sen asian suhteen, mutta sormia syyhytti tietysti todella paljon päästä tekemään jo jotain.  Tapanamme on ollut nauttia jouluaattona glögit tilpehööreineen odotellessamme ruuan valmistumista ja ajattelin, että olisi hauska "vihkiä" uusi maja käyttöön nauttimalla glögit majassa. Tuumasta toimeeen ja ei muuta kuin nokka kohti puutavaraliikettä värkkejä hakemaan, sillä olin päättänyt tehdä itse pöytälevyn ja jonkinlaisen sängyn tilaan. Tuoleiksi löytyi kirpputorilta mustat hieman kuluneet jakkarat hintaan 4€/kpl. Vanha seinähylly sai pinnalleen Annie Sloanin tummanharmaan kalkkimaalin. Verhot, verhotangot ja päiväpeitteen hain Ikeasta, mustat lyhdyt löytyivät Plantagenin alennusmyynnistä ja kaikki muu on sitten omista varastoista löydettyä.

 "Puran" tämän sisustuksen joulupyhien jälkeen, joten tähän ei kannattanut tämän enempää panostaa, varsinkaan muutamaa päivää ennen jouluaattoa, kun hommia riittää silloin muutenkin ihan tarpeeksi.

No, sitten h-hetkenä eli aattoiltana vieraat saapuivat myöhässä ja oli jo aivan pilkkopimeää, satoi ja tuuli kovaa ja ruokakin oli jo valmista.  Ei ollut siis enää mitään järkeä juoda glögejä ja tuulen ja sateen sekaan ei huvittanut enää pimeällä lähteä eli hommasta ei sitten tullut mitään. Hieman kyllä harmitti, mutta näin siinä nyt valitettavasti kävi. 
Oli toki hauska ja antoisa projekti ja olen ylpeä rakentamastani sängystä ja pöytälevystä.  Innostuin taas rakennushommista niin, että ajattelin rakentaa majaan komerot kesällä.  
Eli koko vaivasta jäi tekemisen ilo minulle ja nyt katsomisen ilo teille. Vierailleni taidan lähettää linkin tähän postaukseen:) Ensi jouluna sitten uudella onnella!Pöydällä ja ikkunoissa olevat metalliset kuuset ostin aikoinaan alennusmyynnistä ollessani työmatkalla Saksassa. Seinähyllykön pelastin roskalavakohtalolta. Turkoosit astiat ovat Indiskasta.Seinävaatteen löysin kirpputorilta, puulaatikko on suvun jäljiltä, vanha tuoli tuli vanhan kodin oston mukana.
Sivupöytä oli vuosia pressun alla ulkosalla ja pelastin sen sieltä, seinähylly on toiminut joskus kangaspuiden istuimena. Tikkaat sain ystävältäni. Lattia on Tarkettin, siitä juttua myöhemmin.Kartiot on päällystetty kuivatuilla ruusunlehdillä.
Kuvat: Keltainen talo rannalla Yhteistyössä Luoman Puutuote Oy:n kanssa.


3 kommenttia:

Hyvä Mieli kirjoitti...

Onpas yksinkertaisen kaunis, tyylikäs ja kodikas kokonaisuus. Todella ihastuttava!

Tarja Kankaanpää-Salonen kirjoitti...

Kiitos!:)

Kiisu kirjoitti...

Aivan ihanan näköistä!

Blogitekstisuositus

Väriä ja persoonallista ilmettä