perjantai 6. tammikuuta 2012

Vanhaa ja vähän uuttakin

Living Agencyn valokuvaajien kauniita sisustuskuvia loppiaisen silmänruoaksi.  Mukavaa pyhäpäivää!

Beautiful images and beautiful homes from Living Agency.
4 kommenttia:

Inkivääri kirjoitti...

Just taas miun maun mukkaan - väriä ja krouvia:) Myös tuttuja kuvia blogista http://in-myhouse.blogspot.com/ - tiedätkin varmaan, mutta jollet niin laitan varmuuden vuoksi:)

Anonyymi kirjoitti...

Ihania ja inspiroivia kuvia taas kerran, kiitoksia! Olen seuraillut blogiasi jo pitään, mutten ole aiemmin kommentoinut.

Voisitko sanoa muutaman värin jotka sopisivat luonnonvalkoisen kanssa? Olen ihastunut puhtaan valkoiseen, mutta se saa luonnonvalkoisen tapetin näyttämään likaiselta.

Kiitos, jos ehdit kommentoida.

-Helen

Tarja Kankaanpää-Salonen kirjoitti...

Inkivääri: Myhouse on tuttu ja ihana blogi!

Helen: Kiitos:)
Valkoinen ei ole ihan helppo sisustusväri yksinään käytettynä, sävyjä on niin monia ja niiden yhdisteleminen, kuten itsekin olet huomannut, voi olla hankalaa. Ja kysymykseesi vastaaminenkaan ei ole ihan helppoa - saat nyt vain yleispätevää neuvontaa:)
Värivalintoja tehdessä pitää miettiä aika montaa seikkaa: minkälaista tunnelmaa on hakemassa, mitä muitä värejä tilassa on, katon ja lattian värit, puupintojen värit, muut huonekalut jne.jne.
Luonnonvalkoisen kanssa sopivat muurretut, maaläheiset värit, pehmeät tai heleät pastellitpastellit. Valkoinen käy kuitenkin kaikkien värien kanssa, kyse on vain minkälaisen tunnelman haluaa ja millä tyylillä sisustaa.
Valkoisella sisustaessa kannattaa miettiä myös pintamateriaaleja: miten ja missä suhteessa niitä käyttää: kovaa/pehmeää, kiiltävää/karheaa jne. Lattia/katto antaa myös väriä ja sävyä valkoiseen tilaan.
Toivottavasti sait tästä vastauksesta edes jotain iloa!

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos vastauksestasi!=)Taitaa vaaka kääntyä pastellisävyihin näin kevään korvalla.Kyseessä on siis olohuone, jossa l.valk/pikkuisen kellertävä tapetti. Lattia on tumma merbaun värinen, joten tarkoituksena olisi raikastaa huoneen värimaailmaa.

Kiitos vinkeistä!

-Helen

Blogitekstisuositus

Väriä ja persoonallista ilmettä