keskiviikko 23. marraskuuta 2016

Vintagea, teollista ja joulukoti


Koti Hollannissa - A Home in The Netherlands


Tässä lapsiperheen kodissa riittää tilaa, sillä neliöitä on kaiken kaikkiaan 400.  Sisustuksessa on yhdistelty uutta ja vanhaa ja lisäksi rustiikkiset yksityiskohdat tuovat ilmettä kokonaisuuteen.  Olohuoneesta löytyy mielenkiintoinen ovi-idea ja olisi hauska tietää löytyykö ovien takaa säilytystilaa vai ovatko vain sellaisenaan koristeena ja mainiona katseenvangitsijana.  Takkatilaan on rakennettu kiinteä kulmasohva ja muodostettu mukava löhöilypaikka. Pyörällinen pölkkypöytä on mainio ja muodostaa hauskan kontrastin kauniin metallivalaisimen kanssa.

Lähde/Source: Vtwonen
Kuvat: Hans Mossel
Stylisti: Sabine Burkunk


Koti Yhdysvalloissa - A Home in USA


Isojen tilojen sisustaminen on haastava tehtävä ja sen on varmasti todenneet myös tämän 800 neliöisen vanhan tehdastilan omistajat sisustaessaan tätä tilaa kodikseen.  Mielenkiintoinen koti ja paljon kiinnostavia yksityiskohtia, mutta valtavat tilat, isot ikkunat ja betonilattiat tekevät yleisilmeestä aika kolkon.   


Lähde/Source: Elle
Kuvat: Mark SeelenJoulukoti - A Christmas Home


Tästä päästään sitten aivan eri tyyliin ja tunnelmaan. 


Lähde/Source: AKA Design

TallennaTallennaTallennaTallenna

1 kommentti:

Jane kirjoitti...

Onpa ihania kuvia, hauskoja yhdistelmiä. Toimii. :)

blacksocksinthewhitehome.blogspot.fi

Blogitekstisuositus

Valkoista ja puuta

Kolme kotia - Three Homes Kolme kaunista kotia harmaan ja sateisen päivän iloksi. Valkoiset ja puiset pinnat muodostavat yhdessä kiinnost...