lauantai 12. marraskuuta 2016

Kattoparruja, rustiikkia ja joulukoti

Koti Ruotsissa - A Home in Sweden


Tämä asunto muodostuu kahdesta kerroksesta ja tiloiltaan se ei ehkä ole aivan tavallinen, sillä keittiön lisäksi alakerrassa sijaitsevat makuuhuoneet ja olohuone on sijoitettu yläkertaan. Portaat olohuoneeseen löytyvät keittiöstä, joten tilat nivoutuvat hyvin toisiinsa. Keittiön katto on poistettu ja sitä kautta saadaan yläkertaan valoa alakerrasta ja samalla kauniit vanhat kattoparrut tuovat tunnelmaa keittiöön. Sisäkatto on poistettu myös olohuoneesta ja näin saatu aikaan kaunis korkea vanhojen palkkien rytmittämä tila.
Lähde/Source: Fastighetsbyrån


Koti Hollannissa - A Home in The Netherlands


Tämän kodin sisustuksesta löytyy monenlaista tyyliä yhdisteltynä viihtyisäksi kokonaisuudeksi.  Olohuone näyttää mukavan kodikkaalta ja ruokailutilaan tuo mustavalkoinen valokuvasuurennos mielenkiintoista ja persoonallista ilmettä.
Lähde/Source: Show Home

Joulukoti - A Christmas Home


Tästä ruotsalaisen stylistin kauniista joulukodin esittelystä alkaa tämän blogin jouluaiheiset jutut. Eiköhän ole jo näiden juttujen aika!  Kävin eilen hakemassa varastolta kasan joulukoristeita ja nyt alkaa sitten suunnittelu mitä niistä tänä vuonna käytetään. Teen samalla myös inventaarion ja pistän pois sellaiset, joita ei enää tule käytettyä. 

Lähde/Source: My Scandinavian Home
Kuvat: Carina Olander
Stylisti: Anna TruelsenEi kommentteja:

Blogitekstisuositus

Valkoista ja puuta

Kolme kotia - Three Homes Kolme kaunista kotia harmaan ja sateisen päivän iloksi. Valkoiset ja puiset pinnat muodostavat yhdessä kiinnost...