torstai 24. marraskuuta 2016

Norjalaisia koteja ja jouluideoita

Koti Norjassa - A Home in Norway


Tässä kodissa huomion varastaa varmasti asunnon jokaisesta tilasta löytyvä kiiltävällä maalilla maalattu musta lattia.  Rohkea valinta jo värinsä ja kiiltoasteensa, mutta myös vaativuutensa puolesta.  Jokainen pölyhiukkanen ja roska näkyy tuolta lattialta eli ei todellakaan siivousintoisten tai edes vähemmän sellaisten suosikkilattia.
"Lattiajärkytyksen" jälkeen huomio kiinnittyy tilan korkeuteen, ristikkoikkunoihin, seinien pystylaudoitukseen sekä kauniisiin kattolistoihin ja -ruusukkeisiin. Seinien laudoitus yhdistettynä kattolistoihin on mielenkiintoinen yhdistelmä, samaten keittiön moderni mosaiikkilaatoitus ja selkeälinjaiset keittiökalusteet.


Lähde/Source: Finn
Koti Norjassa - A Home in Norway


Tämän joka suuntaan avaran kodin kiinnostavin yksityiskohta on varmasti keittiön kaunis tiiliseinä. Valkoiset seinät ja lattia lisäävät vielä avaruuden tuntua ja mustat yksityiskohdat nousevat hyvin esille valkoisia taustoja vasten.
Hieman erikoinen idea on sijoittaa toinen oleskelutila parvelle, mutta ehkä tila on ajateltu vieraskäyttöön. 

Lähde/Source: Finn

Koti Norjassa - A Home in Norway


Tässä vaaleanpunaisessa unelmamökissä, Villa Betulassa, on kaikki tavarat ja huonekalut myynnissä.  Lähde/Source: Franciskas Vakre Verden
Kuvat: Maren Ingeborg Gråblomst

Jouluostoksia - Christmas Shopping


Kauniita joulutavaroita ja ideoita The Little White Companyn nettisivuilta.
Lähde/Source: The Little White Company

Ei kommentteja:

Blogitekstisuositus

Valkoista ja puuta

Kolme kotia - Three Homes Kolme kaunista kotia harmaan ja sateisen päivän iloksi. Valkoiset ja puiset pinnat muodostavat yhdessä kiinnost...