torstai 18. syyskuuta 2014

Tummia pintoja, taidetta ja betonia

Koti Espanjassa - A Home in SpainTämä tyylikäs koti Madridissa on sisustettu tummin sävyin ja uutta ja vanhaa yhdistellen.  Mielenkiintoa tiloihin tuovat kookkaat taideteokset seinillä.

This stylish eclectic home in Madrid is decorated with dark tones and interesting art works.

Huoneisto vuokrattavana - An apartment for rentTämä tyylikäs vuokrattavissa oleva huoneisto sijaitsee Berliinin keskustassa.  Tilava olohuone ja kolme makuuhuonetta on sisustettu tummaan ja moderniin tyyliin.  Sisustuksesta löytyy monia mielenkiintoisia juttua, kuten esimerkiksi olohuoneen katto ja makuuhuoneiden sänkyjen päätyseinät.  Harmaan ja mustan värin käyttö pinnoilla, tekstiileissä, sisustustavaroissa ja yksityiskohdissa sekä puupintojen värityksen yhteensovitus tekee kokonaisuudesta harmonisen ja rauhoittavan. 


This luxury apartment situated in the heart of Berlin. The spacious living room and three bedroom are equipped with stylish furniture and decorated dark colors.


Koti Espanjassa - A Home in Spain

Home DSGN


Tämä moderni ja minimalistisesti sisustettu koti sijaitsee Barcelonassa. 

This modern and minimalistic decorated home is located in Barcelona.Kuvat: Jordi Surroca

Ei kommentteja:

Blogitekstisuositus

Modernia, rustiikkia ja vintagea

Kolme kotia - Three Homes Mielenkiintoisia ja persoonallisia koteja ja hieman kesäistä tunnelmaa talven keskelle. Koti 1 - Home 1 ...