torstai 4. syyskuuta 2014

Espanjalaista tyyliä

Koti Espanjassa - A Home in Spain



Vanhasta raunioituneesta koulusta kuoriutui korjauksessa sisustussuunnittelijan taitavissa käsissä rustiikkisen tunnelmallinen koti.  Kouluhuoneet muuttuivat kauniisti sisustetuiksi ja kodikkaiksi tiloiksi. Vanha luokkahuone on olohuoneena, opettajanhuone toimii nyt keittiönä ja vanhasta eteisestä löytyy kylpyhuone. Tyylin luojina toimivat antiikkiset kalusteet ja rustiikkiset, aidot materiaalit.

This former schoolhouse was nearly ruined, but after renovation it's today a beautiful rustic home.












Koti Meksikossa -A Home in Mexico

1Kindesign


Tämä valtavan kokoinen talo rakennettiin tasangolle vanhalle pyhiinvaelluspaikalle.  Rakentamisessa käytettiin perinteisiä menetelmiä, rakennusmateriaalit ovat paikallisia ja rakentajatkin olivat paikkakunnalta.  Mukavuuksista ei tässä talossa ole tingitty ja tämä espanjalaista haciendaa mukaileva rakennus sisältää useita makuuhuoneita ja rustiikkisia minimalistisia kylpyhuoneita, joissa mennyt aika ja tämä päivä kohtaavat pinnoissa ja kalusteissa - modernit hanat luovat mielenkiintoisen kontrastin kivi- ja sementtipintojen kanssa.  Todella erikoinen ja mielenkiintoinen ratkaisu on rakentaa kylpyhuone valtavaan tilaan ja sijoittaa tilan keskelle kunnon sohvaryhmä. Tämä koti on täynnä mielenkiintoisia yksityiskohtia ja kauniita näkymiä ympäröivään maastoon.
Mikäli tuohon maailmankolkkaan on matkalla, ja on majapaikkaa vailla, niin tämä paikka, Tierra Adentro, on vuokrattavissa lomapaikaksi.


Thsi beautiful rustic house, Tierra Adentro, is available for rent.






































Kuvat: David Joseph

Ei kommentteja:

Blogitekstisuositus

Modernia, rustiikkia ja vintagea

Kolme kotia - Three Homes Mielenkiintoisia ja persoonallisia koteja ja hieman kesäistä tunnelmaa talven keskelle. Koti 1 - Home 1 ...