maanantai 15. syyskuuta 2014

Kaunista, vintagea ja värikästä

Koti Meksikossa - A Home in Mexico



Törmään joka päivä mitä taitavimmin sisustettuihin koteihin etsiessäni tänne mielenkiintoisia koteja esiteltäväksi.  Aina silloin tällöin löytää jonkun aivan erityisen mielenkiintoisen kodin ja tämä koti on juuri sellainen.  Koti on sisustettu taidokkaasti yhdistelemällä tyyliltään toisistaan poikkeavia huonekaluja ja sisustusesineitä.  Värejä on käytetty rohkeasti ja varsinkin oleskelutilan turkoosit seinät ovat todella kauniit. Kaunein koti äänestyksessä antaisin tälle kodille täyden kympin.

A beautiful and colorful home.
















Kuvat: Pablo Zamora





Koti Ibizalla - A Home in Ibiza

AD


Tässä kodissa yhdistyvät eri vuosikymmenet huolettomalla ja persoonallisella tavalla.  Kodissa asuu vanhojen tavaroiden kauppias ja sen kyllä sisustuksesta huomaa.


A bohemian home with a mix of different styles.










Kuvat: Pablo Zamora





Koti Ruotsissa - A Home in Sweden




Tämän kodin omistaja suunnittelee työkseen sisustuksia muotikuviin, filmeihin ja liiketiloihin.  Oman kotinsa hän on sisustanut värikkäästi ja persoonallisesti.  Hyvänä esimerkkinä persoonallisesta tyylistä ovat olohuoneen raitakatto ja vaaleanvihreä lattia sekä keittiön ja ruokailutilan vihreiksi maalatut lattiat.  Keittiön kalusteet ovat Saari-keittiön.

A colourful home with many interesting details.







Kuvat: Idha Lindhag

Ei kommentteja:

Blogitekstisuositus

Valkoista, rustiikkia ja kauniita maisemia

Kolme kotia - Three Homes Valkoinen ja kauniisti patinoitunut puu muodostavat yhdessä kauniin ja tunnelmallisen parin.  Päivän kodeissa o...