tiistai 2. syyskuuta 2014

Boheemia, värikästä ja puupintoja

Koti Australiassa - A Home in Australia



Tässä Sydneyssä sijaitsevassa kodissa asuu huonekalusuunnittelija perheineen.  Koti on sisustettu boheemisti ja tyylejä sekoitellen. Sisustuksesta löytyy värikkäitä tekstiilejä, joukoittain viherkasveja ja käsintehtyjä puuhuonekaluja.  Kokonaisuuden höystää vielä runsas määrä arvokasta perintötavaraa ja keräilylöytöjä.  Talon isäntä on suunnitellut ja valmistanut itse lähes kaikki kodin huonekalut.

This Sydney located home is bohemian and eclectic family home.










Kuvat: Lucy Feagins




Koti Espanjassa - A Home in Spain




Vanhasta ränsistyneestä talosta Barcelonan lähettyvillä muokkaantui remontissa viihtyisä koti.  Koti on sisustettu värikkäillä tekstiileillä ja erityylisillä huonekaluilla.

A cozy, rustic and colourful home near to Barcelona.



















Ideoita ja inspiraatiota: Puu - Ideas and Inspirations: Wood



Käsittelemättömät puupinnat eivät ole enää vain osa kesämökkien sisustusta, vaan ne ovat nykyään täysin salonkikelpoisia myös kaupunkikodeissa. Puupinnat luovat mielenkiintoisen kontrastin moderneihin tiloihin, tuovat väriä ja kuviota ja isoina pintoina vaalentavat ja avartavat tiloja.  Ne ovat myös mielenkiintoinen materiaalipari monen muun materiaalin ja värin kanssa.  Ne tuovat raikkautta, ilmavuutta, urbaniutta sekä nuorekkuutta tiloihin. Olen kerännyt tähän koosteen erilaisista käyttökohteista. 






 via
























Ei kommentteja:

Blogitekstisuositus

Joulukoteja

Jouluinen olohuone - Christmas in the Living room Romanttiseen joulutunnelmaan sisustettu olohuone. Lähde/S...