keskiviikko 26. syyskuuta 2012

Vintagea ja sisustusideoita

Vintagehuonekaluilla ja retrolöydöillä sisustettu persoonallinen koti.  Tämä vanhaan teollisuushalliin perustettu koti ei varmasti ollut kovin helppo sisustaa.  Isojen tilojen sisustamisessa on oman haasteensa ja normaalinkokoiset huonekalut näyttävät helposti tällaiseen tilaan asetettuina nukkekodin huonekaluilta.  Näyttävät ja isot asiat mukailevat isojen ja korkeiden tilojen mittasuhteita ja yleisvaikutelma on siten paljon miellyttävämpi. 
Sisustuksessa on tehty monta mielenkiintoista ratkaisua.  Toisen kerroksen kylpyhuone on varmasti yksi niistä - seininä kun on vain vanhoja pitsiverhoja...
Tämä koti löytyy LivingEtc-lehdestä.

An interesting home from the LivingEtc magazine.


Kuvat: Matthew Williams


Kauniita koteja

Valokuvaaja Ullamaija Hännisen portfoliosta löytyy kauniita sisustuskuvia kauniine sisustuksineen.

Beautiful photos with lovely interiors taken by the Finnish photographer Ullamaija Hänninen.


5 kommenttia:

Jake kirjoitti...

Kauniita kuvia, mutta olenko ainoa, joka näitä sisustuslehtien kuvia katsellessaan epäilee monen järjestelyn olevan aika toimimattomia esimerkiksi lapsiperheen arjessa.

Päivi Lemström kirjoitti...

HEI, TÄSSÄ SEN JÄLLEEN HUOMAA, ETTÄ KAUNIIT KODIT VOIVAT OLLA NIIN ERILAISIA, ERI TYYLISUUNTIA EDUSTAVIA JA KAIKKI KUITENKIN OMALLA TAVALLAAN VIEHÄTTÄVIÄ. KIITOS KUN JAAT LUKIJOILLESI MIELENKIINTOISIA PÄIVITYKSIÄ.
XX

MS Ordinary kirjoitti...

Ullamaija Hännisen kahdessa ensimmäisessä kuvassa näkyvät turkoosit tuolit ja pöytä ovat ihanan värisiä! Maalasin meidän keittiön lipaston tuollaisella "vanhalla" turkoosilla (nähtävissä mm. http://aboutmissordinary.blogspot.fi/2012/09/vari-ilottelua.html) ja pidän siitä hurjasti!

Marjut Kauppinen kirjoitti...

Hienoja kuvia! Kiitos muutenkin blogistasi!

Tarja Kankaanpää-Salonen kirjoitti...

Jake: Näin se varmaan on - monta kertaa näissä sisustuksissa kauneus tulee ennen käytännöllisyyttä.

Päivi: En osaisi esitellä vain yhtä tyyliä tai värimaailmaa kun on olemassa niin paljon ihania sisustusjuttuja. Ja kaikestahan voi löytää aina jonkun hyvän idean:) Ja minusta on aina yhtä hauska ihailla taitavien suunnittelijoiden töitä ja mielenkiintoisia oivalluksia.)

MS Ordinary: Turkoosi on aivan ihana väri. Täytyy käydä katsomassa blogiasi:)

Marjut: Kiitos:)

Blogitekstisuositus

Rustiikkia tunnelmantuojana

Kolme kotia - Three Homes Päivän kotien tunnelmaluojina toimivat rustiikkiset ja värikkäät yksityiskohdat. Koti 1 - Home 1 ...