lauantai 29. syyskuuta 2012

Valkoisesta kodista värikkäisiin

Päivän ensimmäinen koti on Tanskasta ja Berlingske-lehdestä.  Mukavan näköisen kivitalon harmaavalkoinen väritys jatkuu talon sisätiloihin.  Valoisa koti on moderniin ja  skandinaaviseen tyyliin sisustettu.  Itse kaipaisin edes vähän jotain väriä ja särmää tähän kokonaisuuteen.

A Danish home decorated with white and grey tones.  

Kuvat: Pernille Kaalund


Kaksi värikästä kotia

Tässä australialaisen pariskunnan Meksikossa sijaitsevassa kodissa on valtavan iso sisääntuloaula ja siellä katseenvangitsijana isot mainosvalokirjaimet seinällä.  Sama värikäs ja persoonallinen sisustus jatkuu myös sisätiloissa. 

An interesting and colorful home from Mexico.Kuvat: Bruce Buck


Ja sitten takaisin tälle puolelle maapalloa ja ihan tuohon naapuriin: ruotsalaisen Expressen iltapäivälehden sisustusosiossa, Leva och Bo:ssa, on usein hyviä sisustusjuttuja ja mielenkiintoisia koteja.  Kannattaa käydä joskus siellä tutkailemassa.  Tässä värikäs ja persoonallisesti sisustettu ja askartelua harrastavan perheen koti lehden sivuilta.

A colorful home from the Swedish Expressen.Kuvat: Sofi Sykfont


Syysideoita kotiin

Tässä tämän syksyn trendijutun kuvitusta samaisesta lehdestä.  Näissä kuvissa on yhdistelty syksyn neljää eri trendiä keskenään: käsitöitä luonnonmateriaaleihin ja teollista tyyliä taas vintageen.

Autumn decoration trends from the Swedish Expressen.
Kuvat: Magnus Selander

Tapetti- ja kangastaiteilua

Mikäli et millään löydä mieleistäsi tapettia tai kangasta, ei hätää, sillä amerikkalaisen Spoonflowerin sivuilla voit käydä lataamassa omat taideteoksesi tapeteiksi tai kankaiksi.  Alla murto-osa niistä kaikista erilaisista tapetti- ja kangassuunnitelmista mitä sivulta löytyy.

You can create wallpapers and fabrics on the Spoonflowers website from your own designs.

via


2 kommenttia:

Henkkumaaria kirjoitti...

Kaikki kodit näistä näyttävät kivalta. Tuo tapettihomma on melkoisen hieno keksintö. Heti tuli mieleen perhojen kuvat miehelleni ja ompelujutut omaan työtilaani...

http://pinturapintor.blogspot.com.br/ kirjoitti...

artigo muito interessante, estão de parabéns. espero que visitem minha pagina de pintura e decoração com fotos e videos de (antes e depois)
http://pinturapintor.blogspot.com.br/

Blogitekstisuositus

Rustiikkia tunnelmantuojana

Kolme kotia - Three Homes Päivän kotien tunnelmaluojina toimivat rustiikkiset ja värikkäät yksityiskohdat. Koti 1 - Home 1 ...