lauantai 22. syyskuuta 2012

Moderneja koteja

Espanjalaisen suunnittelutoimisto Ábatonin projektikansiosta tyylikkäitä sisustuksia. Paljon harmaita laattoja, betonia, puuta, vintagea, moderneja huonekaluja ja muutama värikäs yksityiskohta.

Stylish interiors from the Spanish design studio Ábaton.


Valkoinen koti


Italialaisen suunnittelija Paola Navonen suunnittelema moderni koti.  Teolliseen ja rustiikkiin tyyliin sisustetusta kodista löytyy 500 neliötä yhtenäistä tilaa.
Kodissa on paljon kiinnostavia yksityiskohtia ja aivan ensimmäiseksi huomioni kiinnittyi upeaan ruokapöytään.  Se on tehty aivan mahtavan leveistä laudoista ja painaakin varmasti jonkin verran!  Toinen asia mihin kiinnitin huomiota,  on ruokailutilan erottaminen muusta tilasta mielenkiintoisella laatoituksella. Lattialaatoituksen aaltoilevat reunat luovat samalla hienon kehyksen ruokailuryhmälle. Seinään nojaavat valaisimet on myös kiinnostava yksityiskohta ja toistolla on tila saatu hyvin hyödynnettyä.  Isot valkoiset kangasvalaisimet ruokapöydän yllä tuovat isoon tilaan taas pehmeyttä ja täyttävät hyvin korkeaa avointa tilaa.
Asunnon kylpyhuonetila on myös mielenkiintoinen - vanhalla pöydällä on piirakkavadin näköinen pesuallas ja mustilla laatoilla päällystetty suihkutila tuntuu imaisevan pesulla olijan sisuksiinsa!

An interesting modern home designed by Italian designer Paola Navone.


 Kuvat: Maz Zambelli3 kommenttia:

punatukka kirjoitti...

WAU! Ihan erilaista kuin oma tyyli, mutta täytyy sanoa, että tuonne kotiutuminen ei tuottaisi tuskaa yhtään :)
Puu/laattalattian yhdistäminen noin on huikean idea!

Mustarastas kirjoitti...

Kauhistuttaa kyllä ajatus siitä, miten metalliset tuolinjalat kirskuvat laattoja vasten. Huh!

Tarja Kankaanpää-Salonen kirjoitti...

Punatukka: sama juttu täällä. Tosin jonkun ajan kuluttua kaipaisin taas värejä ja vähän enemmän säpinää:)

Mustarastas: ja varsinkin kolisevat! Vanhassa kodissani oli laatoitelulla terassilla metalliset mööpelit ja aikamoista ääntä niistä lähti siirrellessä.

Blogitekstisuositus

Rustiikkia tunnelmantuojana

Kolme kotia - Three Homes Päivän kotien tunnelmaluojina toimivat rustiikkiset ja värikkäät yksityiskohdat. Koti 1 - Home 1 ...