maanantai 24. syyskuuta 2012

Mustaa ja valkoista

Ruotsalaisten kiinteistönvälittäjien kohdekuvat ovat yleensä todella hienoja.  Tämä Alvhem Mäklerillä myytävänä oleva yksiö on hyvä esimerkki siitä.  Kauniit ja korkeatasoiset ammattikuvajaan ottamat kuvat ja sisustusalan ammattilaisen tuunamat tilat antavat asunnosta hyvän vaikutelman.  Yksiö on sisustettu trendikkäästi mustalla ja valkoisella.

A modern apartment for sale by the Swedish real estate agent Alvhem Mäkleri.

Jatkoksi edelliseen kotiin sopii mainiosti Draumesidene-blogistin, Elinin koti.  Koti on kauniisti sisustettu ja sieltä löytyy monta mielenkiintoista sisustusideaa.

Blogger Elin's home from the Draumsidene blog.6 kommenttia:

Mamma A. kirjoitti...

Kivasti sommitellut taulut ja vähän erilailla kun on raamit kiinni toisissaan...

Irmastiina kirjoitti...

Ystävälläni musta-valkoinen koti, mutta keittiössä on tummanpunaiset korkeakiiltoiset kaapi....:)

Neulanhaltija kirjoitti...

Ihania kuvia, ihania sisustuksia! Annoin blogissani www.neulanhaltija.blogspot.com blogillesi tunnustuksen, vaikka oletkin varmaan saanut niitä jo satoja.

MS Ordinary kirjoitti...

Onpa hyviä kuvia! Blogisi saa minussa usein aikaan sisustusinspiraation :) Viime aikoina olen katsellut blogisi joulukuvia.

Tarja Kankaanpää-Salonen kirjoitti...

MammaA: Niihin kiinnitin minäkin huomioita:) Täytyy laittaa muistiin idea:)

Irmastiina: Aikamoinen kontrasti muuhun sisustukseen... Kuinkahan kauan sitä jaksaisi elää sellaisten kaappien kanssa?? Valkoinen on minun värini, olen tullut siihen tulokseen, että siihen ei koskaan kyllästy:)

Naulanhaltija: Kiitos!! Käyn katsomassa:D

MS Ordinary: Eikö ollutkin! Pian tulee uusia jouluideoita - odottelen täällä jo kovasti, että pääsisin jo laittamaan kaikkia ihania joulujuttuja tänne.

MS Ordinary kirjoitti...

Oi, en malta odottaa että pääsen lukemaan uusia joulujuttujasi!

Blogitekstisuositus

Rustiikkia tunnelmantuojana

Kolme kotia - Three Homes Päivän kotien tunnelmaluojina toimivat rustiikkiset ja värikkäät yksityiskohdat. Koti 1 - Home 1 ...