tiistai 14. helmikuuta 2012

Vintagea tiistaille

Tänään on tarjolla kierros todella persoonallissa kodeissa.  Näitä koteja ei ole tuunattu kuvauksia varten tuomalla kassitolkulla designtavaroita näytille tai muuta rekvisiittaa täytteeksi.
Näistä kodeista ei välttämättä löydy ideoita omaan kotiin, mutta toivon mukaan valtavasti innostusta ja rohkeutta toteuttaa omia sisustusideoitaan ja näkemyksiään.
Kodit löytyivät Freunde von Freunden-nettisivuilta.

Interesting homes from the Freunde von Freunden websites. 


6 kommenttia:

Satu kirjoitti...

Osa aivan mahtavia! Kiitos kuvista. Kyllä siitä pienestä omastakin saa arvokiinteistön kun vähän tuunaa - ja mikä tärkeintä persoonallisen :)

Mape kirjoitti...

Ihana vaaleanpunainen kirjoituskone <3

Hanna kirjoitti...

Olipas paljon ihania ja inspiroivia kuvia! Etenkin auringonlaskussa kylpevä huone ja sitten se nimitaulu - sellasta tässä on jo hyvä tovi etsiskelty mutta eipä niitä liikaa missään pyöri ja uusi maksaa maltaita (eikä edes ole sama asia...). Iso kiitos jälleen näistä kuvista ja mukavaa ystävänpäivää! :)

Tarja Kankaanpää-Salonen kirjoitti...

Satu: Näin on:) Yritin etsiä sinulle linkkiä yhteen ruotsalaiseen myytävänä olevaan taloon minkä näin ihan hiljan, mutta en enää löytänyt sitä. Ulkoapäin se oli aivan tyypillinen 80-luvun tiilitalo ja sisältä taas kuin joku palatsi Ranskasta - pylväitä, marmoria, kullattuja peilejä jne. jne. Pariskunta oli kunnostanut sitä 30 vuotta...Tuli vain mieleen kun kirjoitit arvokiinteistöstä. Oli kyllä aika kauhea kämppä...Kyllä ulko- ja sisäpuolen pitää edes jotenkin kohdata toisensa. No, kauneus on katsojan silmissä ja omasta kodista pitää tehdä juuri sellaisen missä viihtyy!

Mapela: Oli tosi hauska, piti laittaa ihan ensimmäiseksi:)

Hanna: Mukavaa ystävänpäivää sinne myös! Voisikohan taloyhtiöiltä tiedustella suoraan nimitauluja - ovat varmaan jossain vaiheessa uusineet ja jos hyvä tuuri käy, ovat säästäneet vanhat. Kirpparit taitaa olla ainoa kunnon paikka mistä niitä voi löytää. Tai sitten laita nettihuutokauppaan ilmoitus. Ja vanhahan sen olla pitää - uusissa ei ole sitä tunnelmaa. Onnea etsintöihin:)

Kikka kirjoitti...

Voi kuinka mahtavia värejä monessa kuvassa. Oikein sellaisia, miten sanoisi.. maukkaita :) Ja kirjoituskone tosiaan aivan ihq!

Tarja Kankaanpää-Salonen kirjoitti...

Hei Kikka: nämä olivat todella persoonallisia koteja:) Nuorin poikani innostui aikoinaan näistä vanhoista kirjoituskoneista ja löysin kirpparilta punaisen sellaisen. Taitaa olla vielä tallessa:) Vaaleanpunaisena ei olisi varmasti kelvannut:)

Blogitekstisuositus

Ranskalaisia koteja

Kolme kotia - Three Homes Tyylikkäitä koteja Ranskasta. Koti 1 - Home 1 ...