tiistai 21. helmikuuta 2012

Äijämeininkiä sisustamisessa

Kaksi mielenkiintoista kotia Yatzerin nettisivuilta.

Two interesting homes from Yatzer.


Mielenkiintoinen,värikäs ja monta hauskaa yksityiskohtaa sisältävä keräilijän koti Sao Paulosta Brasiliasta.

Taiteilijan koti New Yorkista. Sanotaan, että kauneus on katsojan silmissä. Ja tottahan se on, että jokainen näkee asiat omalla tavallaan. Tämän kodin täytetyt eläimet eivät varmasti saa kovin monelta ihastelevia lausuntoja.  Kodista löytyy jutun mukaan vielä lipastollinen ihmisenluita....Kaikilla on ne omat juttunsa:)

2 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Aika omaperäisiä ratkaisuja. Olisi kiva tietää, mitä tarinoita noiden täytettyjen eläinten taustalta löytyy.. Lattialla näyttää olevan myös nuotiopaikka - ihanaa huomata, ettei kaiken tarvitse olla niin täydellisen siistiä ja uutta :-). Samalla myös oma lattia näytti heti paljon paremmalta, eli ei mitään hätää uusia.

Tarja Kankaanpää-Salonen kirjoitti...

Kärt:
En ehtinyt lukea koko alkuperäistä juttua, siitä saisi varmasti selville nuo eläinjutut. Jenkeissähän monet täyttävät koiransa/kissansa niiden kuoltua. Possu ja karhu tosin eivät siihen kategoriaan varmasti kuulu, tosin jenkeissä on kaikki mahdollista...
Aikamoinen ajatus kyllä minusta ja en todellakaan haluaisi omia koiriani hyllyyn pölyä keräämään!!! Jotenkin täytettyjen eläinten käyttäminen sisustamisessa on oikeastaan aika inhottavaa, museoissa jne toki ok. Mietin sitä tässä yhtenä päivänä jälleen kerran, kun jatkuvasti törmäilee nyt niin suosittuihin täytettyihin peuranpäihin seinillä. Keinotekoiset ovat minun mielestäni ok.
En katsonut sitä lattiaa niin tarkasti, mutta kun sanoit, katsoin tarkemmin ja niinhän se näyttää aivan kuin olisi poltettu nuotioita lattialla:) Kotibileet vähän riistäytyneet käsistä:)
Olet todella enemmän kuin oikeassa siinä, että kaiken ei tarvitse olla täydellistä. Minun mielestäni koti, jossa ei elämisen jäljet näy, niin onko siellä edes eletty??
Esimerkki, jonka aina tästä puhuessa otan esille, on seuraava: englaintilainen on ylpeä vanhasta reikäisestä matostaan - sehän on vanha:) Suomalainen taas häpeää jos on lattialla olisi kulunut ja reikäinen matto - sehän on vanha:( :D:D

Blogitekstisuositus

Modernia ja väriä

Kolme kotia - Three Homes Skandinaavista tyyliä ja värikkäitä yksityiskohtia. Koti 1 - Home 1 Lähde/...