lauantai 11. helmikuuta 2012

Lauantaina kylässä blogistin kotona

Maailma on täynnä toinen toistaan kauniimpia, mielenkiintoisempia ja tyylikkäämpiä koteja ja joskus tuntuu, että tähän ikään mennessä olisi jo aikamoinen kirjo niitä tullut nähtyä (katselin sisustuslehtiä jo alle kouluikäisenä..:). Ihmisten mielikuvitus ja luovuus osaavat kuitenkin yllättää yhä uudelleen ja uudelleen:  persoonallisia koteja pompsahtelee ilmoille kuin sieniä sateella.  Tosin niidenkin joukossa on sitten ne omat helmensä.  Tässä varmasti yksi sellainen: iloisen värikäs ja humoristisella otteella sisustettu koti.  Tätä tyyliä voisi kutsua varmasti naivistis-minimalistiseksi.  Tyylitaju, tavaroiden asettelu ja yhdistely ovat todella mainioita ja kokonaisuus on hyvin hallussa. Tyyli on rouheaa ja jollain tavalla aika röyhkeääkin - jos nyt sisustamisen yhteydessä sellaisia termejä voi käyttää. No, tällaisia mietteitä tämä koti minussa herätti ja se sai minut hyvälle tuulelle:)  Toivottavasti myös teidätkin! Lisää kuvia tästä hauskasta ja mielenkiintoisesta kodista löytyy hollantilaisesta Zilverblauw blogista.

An very interesting and cheerful home from the Zilverblauw blog.

via7 kommenttia:

Petriina kirjoitti...

Onpa ihanan värikäs ja persoonallinen koti, erilainen hyvällä tavalla. Tykkään !

Veronica Fukuda kirjoitti...

Amo o seu blog!!!
fico esperando ansiosamente suas publicações...
parabens,
abs

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Jopasa on värikylläinen koti...ei paha, mutta minulle ei noin värikäs sopisi...☺ Arkuuttako...kenteis...☺

Nimetön kirjoitti...

No ei ainakaan minimalistinen....

Janica kirjoitti...

Melko värikästä kyllä! :) Joku uppos, kaikki ei. Hauskoja yksityiskohtia kyllä :)

Mamma A. kirjoitti...

Hupaisia nuo puutarhatonttu-tasot:)

Tarja Kankaanpää-Salonen kirjoitti...

Tämä tyyli sisustaa on kyllä omanlaisensa ja jakaa varmasti mielipiteitä:) Tässä kodissa oli vain niin paljon hauskoja yksityiskohtia ja reipasta värienkäyttöä. Olin aivan innoissani itse tästä - siitä iloisesta otteesta miten koti oli sisustettu:)

Minimalistinen sanaa mietin itsekin kauan tämän kodin yhteydessä ja olen naureskellut täällä itselleni, että käytin sitä, varsinkin kuin luin anonyymin ajatuksen asiasta...:D Ehkä se ei ollut niin minimalistinen, miten se sana nyt yleensä ymmärretään, mutta jos sitä kotia vertaa esim. edellisen postauksen tavaroita pursuavaan kotiin, niin on ko. koti aika minimalistinen:):)
Millä nimillä nykysisustuksia pitäisi oikein kutsua?? Enää ei riitä tanskalais-ranskalainen maalaisromanttinen tyyli (mikä sanahirviö sinänsä...), maalaisromanttisuudestakin on omat tyylisuuntansa. Tai sitten vintage yhdistettynä retroon ja maalaistyyliin...huhuhuh...Jonkun pitäisi keksiä uusille tyylille kunnon nimet.
Oli se ennen vain helppoa, kun kaikkea uutta pystyi kutsumaan vain moderniksi tyyliksi:D

Mamma A.: Tonttutasot ovat hauskoja! Puutarhatontuille todella oikea osoite:D

Blogitekstisuositus

Ranskalaisia koteja

Kolme kotia - Three Homes Tyylikkäitä koteja Ranskasta. Koti 1 - Home 1 ...