sunnuntai 12. helmikuuta 2012

Sunnuntaina tapetoidaan

Olen tapetti-ihminen, toki maalaaminenkin on ihan ok, mutta tapeteilla saadaan tilaan aivan toisella tavalla ilmettä, tunnelmaa, kaikenlaisia ja kokoisia kuvioita, lukematon määrä erilaisia värejä ja lisäksi voidaan tukea/korostaa valittua sisustustyyliä.  Tapetoidussa tilassa kaikuukin vähemmän.  Ja nykyään saa niin ihania tapetteja!  Ja uudet tuulet ne ovat puhaltaneet tapettimaailmassakin - kaikenlaiset tapetointi-ideat kukkivat silläkin rintamalla.  
Nyt on tosin trendikästä maalata seinille sablonilla kuvioita - saa taatusti persoonallisia seinäpintoja, mutta hieman on työläämpi tapa kuin tapetointi...Ihmiset taitavat jakautua, ainakain oman kokemukseni mukaan, tapetti- ja maali-ihmisiin.  
Keräsin teille sunnuntain iloksi koosteen ruotsalaisten tapettifirmojen malleista.  Lisa Bengtssonin tapettikokelma on mielestäni todella mielenkiintoinen ja todella persoonallinen. Laitoin Keltainen talo rannalla facebook sivulle Lisa Bengtssonin hauskan esittelyvideon.  Sinne laitan muutenkin aina silloin tällöin kaikenlaista mielenkiintoista, kannattaa käydä sielläkin joskus piipahtamassa.  Pinterestiin keräilen nettisurffailussa eteen tulleita , ideoita ja inspiraatiota kerääville sivustolta löytyy todella paljon mielenkiintoista.

Ei kommentteja:

Blogitekstisuositus

Värikästä ja persoonallista

Kolme kotia - Three Homes Päivän kotien sisustuksista löytyy runsaasti värikkäitä yksityiskohtia ja persoonallista ilmettä. Koti 1 -...