keskiviikko 13. lokakuuta 2021

Värikästä ja persoonallista

Kolme kotia - Three Homes

Persoonallisesti ja värikkäästi sisustettuja koteja Englannista.


Koti 1 - Home 1Lähde/Source and more information: Inigo
 
 

Koti 2 - Home 2

Lähde/Source and more information: The Nordroom


Koti 3 - Home 3
 
Lähde/Source and more information: Sotheby´s International Realty
 

2 kommenttia:

Thilda kirjoitti...

Wau. Huh. Oletpa taas löytänyt KIINNOSTAVAA katseltavaa! Ykköskodin kuvia katsellessa mietin, että olisi hauska tietää millainen perhe siellä asuu, koska he selvästi rakastavat kirjoja, ehkä se jopa liittyy heidän työhönsä?

Kakkoskoti imaisi heti mukaansa! Vanha kunnon lempivärini violetti syvänä ja lämpöisenä! Miten kiinnostavia yksityiskohtia ja tyylikäs kokonaisuus.

Kolmonen oli huoneistona jännittävä. Mietin, onko se ollut kirkko joskus. Klikkasin linkinkin auki, mutta en päässyt käsitykseen asiasta. Pidin huoneista, mutta en kovinkaan esim tupakeittiön ratkaisuista tai heidän sisustuksestaan. Mutta kylmäksi se ei jättänyt! Kiitos!

Tarja Kankaanpää-Salonen kirjoitti...

Hei Thilda!

Kiitos! Löytyi kyllä hyvät kohteet tähän postaukseen.
Ykkösen kohdalla mietin ihan samaa, että olisiko jotenkin ammattiin liittyvää tuo kirjojen määrä tai sitten vain todella ovat valtaisia lukutoukkia.
Kakkosessa oli rohkeat värivalinnat ja todella tunnelmallinen makuuhuone.

Kolmonen oli todella erikoinen kokonaisuus - kuka laittaa parvelle kylpyammeen, ei kyllä vaikuta kovin käytännölliseltä ratkaisulta. Asunnon sisustusratkaisut eivät ole kyllä muutenkaan tavallisimmasta päästä. Mutta kaikesta voi aina löytää jotain kiinnostavaa tai hyvää ideanpoikasta.
Yritin etsiä tietoa talon historiasta, mutta myyntiesittelyssä ei siitä ollut mitään kerrottu, komea rakennus kuitenkin.

Blogitekstisuositus

Tyylejä yhdistellen