tiistai 31. elokuuta 2021

Viihtyisiä keittiöitä ja muita tiloja

Kolme kotia - Three Homes

Päivän teemana on keittiöt ja päivän ruotsalaiset kodit valikoituivat tänne viihtyisien keittiöidensä ansioista. Näissä  keittiöissä on varmasti mukava kokata ja kokoontua. 
Usein ruotsalaisissa kodeissa keittiöt ovat asunnon parhaimmat ja viihtyisimmän näköiset tilat ja niihin on todella satsattu. Hyvä juttu päivän kotien keittiöissä on vielä se, että ne ovat omina tiloinaan. En ole suuri "open concept"- fani. 
Lisäksi päivän kodit on sisustettu uutta ja vanhaa yhdistellen - tyylillä, joka on itselleni varsin mieluinen.

Kiitos vielä kaikille "tervetuloa takaisin" - toivotuksista!  Tosi ihana kuulla, että tätä tänne tekemääni hommaa arvostetaan<3 Tämä on nimittäin aika yksinäistä "työtä" valitsemani tavan takia toteuttaa tätä eli en paljon kirjoittele tänne ja kommentointia postauksista on sen vuoksi todella vähän. Mukava siis tietää, että olette hengessä mukana:)


Koti 1 - Home 1

Lähde/Source and more information: Alvhem
 
  

Koti 2 - Home 2

Lähde/Source and more information: Alvhem
 Koti 3 - Home 3Lähde/Source and more information: Alvhem
 

10 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Kyllä tuli kaivattua blogiasi monta kertaa tauon/lomasi aikana.
Ihanaa, kun olet palannut. Tämän päivän kodit kerrassaan herkullisia.
Blogisi kautta olen ruvennut pitämään kaikenlaisista kodeista, sisustuksista, väreistä, huonekaluista yms.
Kiitos tästä blogista. Toivottasti jaksat etsiä meille seuraajillesi katsottavaa.

Kristiina K kirjoitti...

Olen kyllä kommentoinut joskus aiemmin, mutta en koskaan nähnyt kommenttiani blogissasi. Kysynkin nyt saman kysymyksen kuin silloin: Pyydätkö lupaa noiden kuvien julkaisemiseen, vai riittääkö kun mainitset lähteen?

Anonyymi kirjoitti...

Hei Tarja! Kiva että tulit takaisin:-) Tämä on yksi suosikkini sisustusblogeista.

SariKinn kirjoitti...

Hei ja terveiset täältä näytön toiselta puolen. Myös minä seuraan sinua aktiivisesti, pidän siitä, että löydät aina erilaisia kokonaisuuksia laidasta laitaan. Edellisen postauksen innoittamana löysin makuuhuoneeseen sopivan valaisinmallin (matala soikea kangaspäällysteinen). Jatka samaa rataa :) -Sari

Tarja Kankaanpää-Salonen kirjoitti...

Hei Kristiina!
Piti oikein tarkistaa olenko vastannut sinulle - minulla oli nimittäin pitkä aika, kun en tehnyt niin, sillä kaikki kommentit menivät suoraan roskapostikansioon! Ajattelin silloin vain, että kukaan vain ei kommentoi mitään.. Löysin kuitenkin aiemman kysymyksesi ja olen julkaissut sen ja olin vastannut sinulle todella pitkällä selonteolla 28.6.2020. t.Tarja

Tarja Kankaanpää-Salonen kirjoitti...

Hei Unknown!
Hauska kuulla, että olet alkanut pitää kaikenmoisista sisustuksista yms! Olen aina ollut sitä mieltä, että aina löytyy jotain kiinnostavaa tai kiinnostava yksityiskohta, vaikka ei kokonaisuudesta niin välittäisikään:) Ja että erilaisia ideoita voi sitten suodattaa omaan makuun ja tyyliin sopivaksi:) Vielä näitä postauksia jaksaa tehdä - onhan näitä tullut tehtyä jonkun aikaa. Joulukuussa tulee 15 vuotta täyteen!

Tarja Kankaanpää-Salonen kirjoitti...

Hei SariKinn!
Mukava kuulla, että ajattelet noin, sillä itselle tuli ennen paussia sellainen olo, että tuon tänne ihan liian samankaltaisia koteja koko ajan ja kaikki tylsistyvät...! Ja mukava kuulla, että löysit hyvän idean omaan sisustukseesi!

Tarja Kankaanpää-Salonen kirjoitti...

Hei anonyymi!
Täällä sitä taas ollaan ja hauska kuulla!:)

Kristiina K kirjoitti...

Kiitos Tarja vastauksestasi, jonka löysin pienen etsimisen jälkeen viime vuoden kesäkuun kohdalta. Tuo mitä toteat että tuskin mikään taho jaksaisi vastata kaikille niille bloggaajille ym. jotka haluavat julkaista tiettyjä kuvia, on kyllä ihan totta. Ja reilultahan tuo kuulostaa että lähteen mainitsee ja samalla varmaan se tuo hyvää mainosta. Kuvat joita julkaiset ovat mahtavia ja mielenkiintoista on kun näytät kuvia eri puolilta maailmaa. Sen olen huomannut että itse tykkäisin enemmän sellaisesta postauksesta jossa esiteltäisiin vain yksi koti. Nyt välillä tuntuu että kun kuvia on niin paljon, niin ei jaksa kelata kaikkia.
Mukavaa syksyä sinulle! t. Kristiina Kortelahti-blogi

Thilda kirjoitti...

Ihanaa minustakin, että olet palannut! Välillä mietin, että olenko ainoa, joka tänne kommentoi ja onko tarkoituskin, ettei täällä olisi kommentteja. Mutta uskaltauduin silti höpisemään jotakin. Näissä kodeissa rakastan tuota nykyajan värimaailmaa; seinien ihanat värit, joiden nimiä en edes tiedä; ykköskodin kakluunihuoneen seinä erityisesti! Ihania vanhanaikaisen oloisia paneeleja, pitkulaisia keittiöitä. Jopa parvekkeen ovia keittiöön! Huokailen ihastuksesta ja suljen silmäni oman kodin keskeneräisyydeltä, röykkiöiltä ja sekameteliltä.

Blogitekstisuositus

Persoonallista ja värikästä