keskiviikko 25. elokuuta 2021

Värikästä ja persoonallista

Kolme kotia - Three Homes

Hei taas kaikki!  Lyhyeksi ajateltu paussi venyi hieman aiottua pidemmäksi, mutta täällä sitä ollaan taas!  Minulla oli motivaatiokin hieman kadoksissa, kun tuntui, etten löydä tänne enää kiinnostavia koteja, sillä sellaisten etsintään kului todella paljon aikaa - kesällä ei kovin paljoa koneen ääressä viitsisi istua. Ihanat helteiset kesäpäivät ovat nyt vain enää mukava muisto ja arki se rullaa taas normaaliin tahtiinsa.  

Tästä tämä homma nyt siis taas alkaa ja tämän harmaan sadepäivän iloksi löytyi kolme värikkäästi ja persoonallisesti sisustettua englantilaista kotia.


Koti 1 - Home 1

Lähde/Source and more information: The Nordroom 
Koti 2 - Home 2

Lähde/Source and more information: The Modern House
 


Koti 3 - Home 3Lähde/Source and more information: LivingEtc
Kuvat/Photos: Yellow London


5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiva että tulit takaisin! Näitä valitsemiasi koteja on aina kiintoisaa tutkia.

Vanha Jäärä kirjoitti...

Moi! Kiva kun oot palannut "sorvin ääreen"! Mä palasin töhin lomalta tän viikon maanantaina ja menin aamun piristykseksi katsomaan, että mitäs uusia kotikuvia oot laittanut ja olin pettynyt kun et ollutkaan. Mutta tänä aamuna olikin sitten iloinen yllätys vastassa :-)

Anonyymi kirjoitti...

Kiva kun palasit blogin pariin, vähän jo huolestuin blogisi vakilukijana/-katselijana, onko jotain sattunut... Näiden valitsemiesi kotien kuvia on aina kiintoisaa katsella, vaikka varmasti on työn takana löytää jotain "uutta". Variaatioita samasta teemasta on kuitenkin loputtomasti, joten kiitos, kun viitsit nähdä vaivaa!

Anonyymi kirjoitti...

Kiva, kun olet palannut. Näitä kuvia on niin ihana katsella 😊

Anonyymi kirjoitti...

Moikka. Kiitos aivan mielettömän ihanasta ja varsin koukuttavasta blogista! Avaan sun blogin yleensä aina illasta. Blogi rentouttaa ja siirtää ajatuksia arjen kiireestä valitsemiesi kotien mielenkiintoisiin yksityiskohtiin.

Oli ihana tänään huomata sun lisänneen uusia kuvia. Kiitos siitä.

Blogitekstisuositus

Väriä ja persoonallista ilmettä