torstai 18. maaliskuuta 2021

Trendikästä ja modernia

Kolme kotia - Three Homes

Trendikkäästi sisustettuja koteja.Koti 1 - Home 1Lähde/Source and more information: Entrance
 
Koti 2 - Home 2Lähde/Source and more information: Behrer
 Koti 3 - Home 3


Lähde/Source and more information: Anna Reventlow
 

2 kommenttia:

Thilda kirjoitti...

1) Valoisa, mieleinen keittiö (kaapistojen väri ja nupit erityisesti), mukava ikkunasyvennys, tekstiilejä löytyy, kätevän näköinen vaatekaapisto!
2) Rakastan paksuja seiniä ja niiden myötä tulevia isoja ikkunalautoja, hotellimaisen ylellinen kylppäri, mutta jälleen yläkaapiton keittiö? Hauskan muotoiset seinät, kivat paneelit ja värimaailma.
3) Valoisan keveä, kauniit värisävyt, hauska idea keittiönkaapistoissa; lasiovet! Mukavia yksityiskohtia.

Tarja Kankaanpää-Salonen kirjoitti...

Hei Thilda!

Vanhat asunnot luovat aivan omanlaisensa taustat sisustukselle! Poikani muutti juuri kämppään, jossa on korkeat huoneet, isot ikkunat ja leveät ikkunalaudat ja vanhat alkuperäiset ovet, puulattiat ja patterit:)<3

Kaikista kolmesta kodista löytyy paljon mielenkiintoisia yksityiskohtia!

Itselläni on keittiössä vain kaksi yläkaappia yhdellä seinällä - tiski- ja astiakaapit. Astiakaappi on kätevästi tiskikoneen yläpuolella ja siellä säilytän arkiastiat.
Toiselle seinälle en laittanut keittiötä uudistaessani lainkaan yläkaappeja ja olen pärjännyt ihan hyvin ilman. Vetolaatikoihin mahtuu todella hyvin tarvittavat tilpehöörit. Toki, jos täällä asuisi enemmän porukkaa, olisin varmasti suunnitellut yläkaapit keittiöön.
Minulla on paljon astioita ja niitä varten hankin erilliset vitriinikaapit ja keittiössä säilytän vain siis arkiastiat. Eli kyllä ilman yläkaappejakin pärjää!:)

Blogitekstisuositus

Väriä ja persoonallista ilmettä