maanantai 29. maaliskuuta 2021

Modernia ja skandinaavista

Kolme kotia - Three Homes


Moderneja, minimalistisia ja skandinaavisia sisustuksia.
Kakkoskodin on suunnitellut ruotsalainen arkkitehtitoimisto, jossa poikani työskentelee arkkitehtina!Koti 1 - Home 1Lähde/Source and more information: Residence
Kuvat/Photos: Andy Liffner
Koti 2 - Home 2

Lähde/Source and more information: Lowen Widman Arkitekter
Kuvat/Photos: Erik Leflander
Stailaus/Styling: Pella HedebyKoti 3 - Home 3

Lähde/Source and more information: Residence 
Kuvat/Photos: Mikel Lundblad
Stailaus/Styling: Isabelle Olander

2 kommenttia:

Thilda kirjoitti...

Nyt oli erilaista! Modernia monella lailla. Betonipinta on nyt kovaa huutoa, mutta iteselle se on liian kylmä... jotenkin bunkkerimainen. Lakattu uusi puu taas saa kylmät väreet menemään (meillä on sitä niin paljon ja lapsuudenkodissanikin oli - yliannostus!) mutta silti kakkoskoti oli parempi kuin betoni. Jotenkin niin mukavan skandinaavinen ja puhdas. Kolmas oli kiinnostava, erilaista puupintaa. Mutta ehkä hiukan liian paljon puuta kuitenkin. Voi olla, että kakkonen nousee kärkisijalle! :)

Tarja Kankaanpää-Salonen kirjoitti...

Hei Thilda!

Aiemmat kokemukset kyllä muokkaavat mieltymyksiämme! Meillä oli lapsuudenkodissani 1960-luvun huonekaluja Alvar Aaltoineen ja Marimekkoineen ja niitä en ole todellakaan kotiini halunnut. Omat lapseni kasvoivat runsaan ja värikkään englantilaistyylisen sisustuksen keskellä ja he ovat totaalisia minimalisteja:)! Toivottavasti saa joskus sitten nähdä miten heidän jälkeläisensä kotinsa sisustavat:)

Ykkösessä pidin puisten kalusteiden värisävystä ja betoni ja puu täydentävät kiinnostavasti toisiaan. Kakkonen oli todella harmoninen kokonaisuus, kolmannessa taas vaneripinnat toivat tiloihin kuvioinnillaan mielenkiintoa. Jotenkin kuitenkin tuo kolmosen kokonaisuus oli hieman levoton, varsinkin verratessa kakkoseen.

Blogitekstisuositus

Väriä ja persoonallista ilmettä