tiistai 16. kesäkuuta 2020

Makuuhuoneen katseenvangitsija

Tapetteja ja muuta mielenkiintoista seinille


Kaupallinen yhteistyö Photowall


Olen ”tapetti-ihmisiä” ja olin tietenkin aivan innoissani, kun sain yhteistyötiedustelun ruotsalaiselta Photowallilta. Ainoana ongelmana minun tapauksessani on se, että seinäni alkavat olla jo aika täynnä kaikenlaista ja mietinkin minkälaisissa merkeissä yhteistyötä tehtäisiin.

Photowall valmistaa kuvatapetteja, tapetteja, julisteita, kehystettyjä kuvia ja canvastauluja.  Photowallin valikoimista löytyy valtava määrä kiinnostavia kuvio- ja kuva-aiheita, mutta jos valikoimasta ei löydy mieluisaa kuvaa, voi tapetit, julisteet ja canvas-taulut teettää myös omista kuvista. 

Päädyin tähän viimeiseen vaihtoehtoon, sillä olen tyytyväinen kotini tämänhetkisiin seinäpintoihin ja tapetteihin ja tilannetta pohdittuani päätin teetättää canvastaulun tanskalaisen museon sivuilta löytämästäni kuvasta ja siihen ratkaisuun päädyin taas sen vuoksi, että halusin jatkaa kotini sisustustyyliä. 
Monet museot ovat kuvanneet kokoelmansa isoresoluutioisina kuvina ja asettaneet ne kotisivuilleen, josta ne voi käydä kätevästi lataamassa omaan käyttöönsä. 

Yrityksen palvelu oli aivan loistava, sillä jo samana päivänä sain tiedon, että kuvaani oli alettu painaa ja toimituskin tuli tänne maalle asti joutuisasti.
Canvastaulun mukana tuli tietenkin ohjeet ja yllätys oli suuri, kun näin kuinka jykevät kehykset tulivat mukana. Kehyksiin sai kuvan kiinnitettyä todella joutuisasti. Vaikka aseennusohjeet ovat todella helpot, kompastuskivi niistäkin löytyi: kiinnitin nimittäin innoissani ne aluksi väärinpäin. Onneksi ne irtosivat helposti ja sain homman korjattua ilman vahinkoja. Kannattaa siis lukea ne helpoltakin näyttävät ohjeet huolella...
Reilut kehykset tekevät taulusta tietenkin hieman raskaamman, mutta myös tukevamman ja isossa koossa se ei sitten taipuile.Jostain syystä pidän isoista kuvista ja sellainen tuli sitten tästäkin kuvasta. Taulu koristaa nyt makuuhuoneen seinää ja tuo aiheellaan tilaan kesäistä tunnelmaa ja se jatkaa tilan tyyli- ja värimaailmaa.


Photowallin valikoimista löytyy, kuten tuossa aiemmin kerroin, todella iso valikoima erilaisia kuva-aiheita. Tässä muutamia omia suosikkejani heidän valikoimistaan:


Ivy Off
Chinoiserie Whimsy Garden
Les Birds Branches

Sugarplum Tree
Botanica Watercolor Pattern
Photowall tarjoaa lukijoilleni alennuskoodilla keltainentalorannalla25  25% alennuksen kaikista tuotteistaan. Ei muuta kuin tilaamaan kesäiset taulut tai tapetit kotiin!
Alennus on voimassa 5.8.2020 asti.


Kaupallinen yhteistyö Photowall
Kuvat/Photos: Tarja Kankaanpää-Salonen 
Tapettikuvat/Wallpaper Photos: Photowall

2 kommenttia:

Jasmin kirjoitti...

Mitkä asiat toisten blogeissa kiinnittävät huomiosi ja saavat sinut liittymään ehkä jopa lukijaksi?

Luetko muiden blogeja? Minkä tyylisiä?

Tarja Kankaanpää-Salonen kirjoitti...

Hei Jasmin!

Kiinnitän aivan ensimmäisenä huomioni kuviin ja niiden laatuun sekä tietenkin postauksen sisältöön. Olen vuodesta 2006 lähtien katsonut varmasti päivittäin sisustusjuttuja netistä ja olen kai tullut aika "ronkeliksi" ajan kuluessa. Alussa seurasin kyllä tarkemmin muita sisustusblogeja, mutta se homma on jäänyt vähemmälle.
En seuraa ainuttakaan blogia säännöllisesti, lähinnä epäsäännöllisen säännöllisesti ja niitäkin on vain kourallinen.
Seuraamani blogit ovat sisustusblogeja ja ne julkaisevat minua kiinnostavia ja monipuolisia sisustusjuttuja sivuillaan.

Mukavia hellepäiviä!

Blogitekstisuositus

Rustiikkia, teollista ja klassista