torstai 28. tammikuuta 2016

Persoonallisia koteja

Kolme kotia - Three Homes

Sisustuksen maailma alkaa nykyään olla aika universaalia, sillä modernien nykykotien sisustukset eivät enää välttämättä kerro mistä päin maailmaa ne löytyvät, ainakaan suuri osa sisustuslehtien yms. sivuilla esitellyistä kodeista.  Onko asiantila sitten hyvä tai huono, siihen en ota kantaa, totean vain asiantilan, sillä eiköhän pääasia ole kuitenkin se, että jokainen muokkaa kodistaan juuri sellaisen kuin haluaa - oli koti sitten Sodankylässä tai Istanbulissa.
Hyvä esimerkki "universaalista sisustuksesta" on päivän kolmen kodin sisustukset.  Nämä kodit voisivat sijaita ihan missä maailman kolkassa tahansa. 
Kolmannen kodin portaikko taitaa olla yksi vaarallisimman näköisistä portaista, mitä olen nähnyt.  Erilaisuuden /erikoisuuden tavoittelu ei saisi mennä koskaan turvallisuuden edellä.  Noissa portaissa en kyllä uskaltaisi itse liikkua.


Koti Intiassa - A Home in India

Marie Claire MaisonKuvat: Deidi von Schaeven
Koti Taiwanissa - A Home in TaiwanKuvat: Hey!CheeseKoti Turkissa - A Home in Turkey

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

niin totta sanot tuossa esikirjoituksessa - tosi persoonallisia ratkaisuja taitaa löytyä enää vain "syrjäkyliltä" sellaisissa kodeissa, joihin internet ja media eivät ole vaikuttaneet - nykyään sisustaminen on matkimista. silti on ihan kiva katsella näitä kuvia, koska niistä saattaa löytyy pieniä, toteutuskelpoisiakin, yksityiskohtia ja teeseitse-ideoita -

hannah

Mamma A. kirjoitti...

Hui mitkä portaat,en uskaltaisi nuita kävellä:)

Blogitekstisuositus

Väriä ja persoonallista ilmettä