keskiviikko 13. elokuuta 2014

Modernia, valkoista ja väriä

Moderni koti - A Modern Home

NY Times

Tämä kodin omistajien toiveena oli rakentaa koti, joka on kestää lapsiperheen arjen pyörityksen.  Ulkonäköa tärkeämpi seikka oli toimivuus ja sisustuksen ajattomuus, kodista ei haluttu liian hienoa.  Perheen aikaisempi koti oli huomattavasti suurempi, mutta uudesta halutiin pienempi, sillä näin perhe saa vietettyä enemmän aikaa yhdessä.  Perhe omistaa valaisimia valmistavan yrityksen ja koti toimii usein yrityksen tuotekuvien kuvauspaikkana.

A modern house with interesting details.

Kuvat: Jeremy Bittermann

Koti Menorcan saarella - A Home in Menorca

Nuevo Estilo

Tässä kodissa sisustuksen pääroolissa on meri - suurista ikkunoista avautuu upeat näkymät Välimerelle. Talo, nimeltään Bunker, on rakennettu 1976 ja kunnostettu vanhaa säilyttäen, estetiikan ja mukavuuden ehdoilla.


There's amazing views from this house windows. 

Koti Ranskassa - A Home in France

Architectural Digest

Tämä talo sijaitsee Biarritzissa ja on kunnostettu kasvavan perheen tarpeet huomioiden.  Sisustuksesta löytyy väriä, mielenkiintoisia yksityiskohtia, rustiikkisia pintoja ja vintagea.  Tunnelma on rennon huoleton - aivan kuten kesäkodin tunnelman tulee ollakin.

A cozy home in Biarritz with colors, rustic surfaces, interesting details and vintage.
Kuvat: Ginzalo Machado

2 kommenttia:

Mamma A. kirjoitti...

Ihania nuo puupöllit ja juurakot divaanien lähellä.Toisaalta voin kuvitella miten potkaisisin varpaani kipeästi aina ohikulkiessa ;)

Tarja Kankaanpää-Salonen kirjoitti...

Mamma A: heh-heh... niin siinä varmaan helposti kävisi meikäläisellekin:)Meillä on pihalla iso kasa pöllejä, mutta olen ollut kahden vaiheilla tässä pari vuotta, tekisinkö niistä jotain. Saa nähdä koska inspiraatio iskee:)

Blogitekstisuositus

Väriä ja persoonallista ilmettä