perjantai 15. elokuuta 2014

Kolme tyylikästä kotia

Koti New Yorkissa - A Home in New York

Elle DecorTämän kodin sisustuksella haluttiin tuoda talon klassinen rakennustyyli sisätiloihin.  Keittiö on hieman muusta sisustuksesta poikkeava modernilla tyylillään.

This home in Haarlem is decorated with classic style.  Kuvat: William Waldron/Stylisti JC Garcia-Lavin

Talo Normandiassa - A Home in Normandy
Tämän talon emännän lempiväri on vaaleanpunainen ja tämän kodin kuvia katsellessa sen kyllä huomaa.  Emäntä suunnitteli ja sisusti itse tämän ennen katolisen papin asuntona toimineen rakennuksen.  Erityistä huomioita hän kiinnitti valaistukseen ja takkatulta rakastavana hän sijoitti huoneen päävalaistuksen seinille luomaan valoa huoneen sivuilta.  Maalaamattoman puupinnan väri ei ole hänen suosikkilistallaan, joten melkein kaikki pinnat on maalattu.

This house is a former home for a catholic priest. The new owner made a big renovation and used her favorite color pink in nearly every room.


Kuvat: Jean-Pierre Gabriel
Koti Espanjassa - A Home in SpainTässä Barcelonassa sijaitsevassa asunnossa seinät ja lattiat on maalattu valkoiseksi, jotta kauniit huonekalut ja taideteokset pääsisivät oikeuksiinsa ja tilat tuntuisavat avarilta ja valoisilta. Terassille on ideoitu erikoinen lattia sammaleesta ja leveistä laudoista.


This stylish home is located in Barcelona.  All the walls and floors are painted white and the rooms are furnished with modern and vintage furniture.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos, hyviä ideoita miten tummia mahonkikalusteita voi käyttää. Niitä löytää harvoin suomalaisista sisustuslehdistä, ovat totaalisesti "out"!

Tarja Kankaanpää-Salonen kirjoitti...

Hei anonyymi! Hauska kuulla, että sait ideoita mahonkisten huonekalujen käyttöön:) Itse pidän niistä kovasti ja vanhan kotini olohuoneesta niitä löytyi montakin:) Sääli että ovat "out", sillä minimalistisen/valkoisen sisustuksen katseenvangitsitsijana kaunis vanha mahonkinen huonekalu toimisi erinomaisesti.

Blogitekstisuositus

Väriä ja persoonallista ilmettä