keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

Boheemia tunnelmaa ja värejä

A Bohemian Home

Kuvat: Michelle Talan


Bohemian Kitchens

Bohemian Bedrooms

tumblr kxgq6xp14W1qatqtto1 500 Bohemian Inspiration

tumblr kxmwv0pdcU1qatqtto1 5001 Bohemian Inspiration

alkemie.blogspot2 Bohemian Bedrooms For GirlsBohemian LivingroomsVärikäs koti - AColourful Home


Bed and Breakfast Hollannissa - A Bed and Breakfast in The Netherlands

foto032

foto031

foto030

foto028

foto027

foto026

foto024

foto012

foto011

foto8

foto2


Tänään kotona - Today at Home

Olen järjestänyt itselleni kesäpaikan olohuoneen nurkkaan oman työpisteen.  Seinänpätkä täyttyy hiljalleen maalausinnostuksen tuotoksista.  Pari uutta kuvaan on taas työn alla. Keltainen juliste löytyy huomisesta Do It-blogini mr.printable postauksesta.

6 kommenttia:

Sari kirjoitti...

Nuo boheemit sisustukset ovat aika huikeita,upeaa kun joku voi sisustaa noin,mutta kuinka putsata pölyt noista tavaramääristä :) Kauniita nuo sinun vesivärityöt :)

Tarja Kankaanpää-Salonen kirjoitti...

Sari: Näitä sisustuksia on tosi hauska katsella, toisila riittää sitä innostusta ja mielikuvitusta sisustaa kotinsa todella persoonallisesti:) Kiitos:)

Sisko kirjoitti...

Hyvään saumaan tulivat nämä ihanat, värikylläiset ja runsaast sisustukset! Mulla justa alkoi orastaa sellainen:"Nyt on pakko vähän vähentää ja pelkistää" kohtaus. Näitä katsoessa meni pahin ohi. Ihania! =o)

Tarja Kankaanpää-Salonen kirjoitti...

Sisko: kun hätä on suurin, niin apu on lähellä!! Täältä yleensä löytyy paljon värijuttuja:) Harvemmin ehkä kuitenkaan näin runsaasti. Joskus itsellenikin iskee tuo sama "pelkistämiskohtaus", viimeksi se tapahtui kesäkuun alussa. Siivosin silloin ylimääräisiä tavaroita pois. Koti tuntui kyllä tosi "autiolta" sen jälkeen...:(

Unknown kirjoitti...


Ihanaa, kun löysin keltaisen talon rannalla! Ah, miten lohdutti nähdä, että joku toinenkin rakastaa värejä, vanhoja sielukkaita esineitä ja tunnelmia... Saan ajoittain pahaa mieltä sukulaisten kommenteista kodistani: sekava, liikaa värejä, liikaa esineitä jne. Mutta mitäpä heistä - kotini on linnani ja sillä hyvä. Ihania ideoita ja innostavaa mieltä sain blogistasi. Kiitos!

Tarja Kankaanpää-Salonen kirjoitti...

Hei Irmeli!
Hauska, kun löysit tänne! Yritän löytää tänne aina mielenkiintoisia koteja ja pidän itse todella paljon väreistä ja erikoisista sisustuksista. Ei kenenkään kotia saa moittia! Jokainen sisustaa itselleen juuri sellaisen kodin, missä viihtyy!!

Blogitekstisuositus

Väriä ja persoonallista ilmettä