lauantai 3. marraskuuta 2012

Modernia tyyliä

Päivän teemana on moderni koti. Päivän kuvakoosteissa on mielenkiintoiset kodit Ranskasta, Hollannista, Tanskasta ja Italiasta.  Lisäksi Joulu lähestyy-osioon löytyi moderni tanskalainen koti jouluun somistettuna.

Tyyliä Ranskasta

Serendipity liikkeen omistajan Laurence Simoncinin mielenkiintoinen koti.

Laurence Simoncini's interesting home.


Kuvat: Mads Morgesen

Tyyliä Italiasta

Vanha talo on kokenut täydellisen muodonmuutoksen.  Vanhat arkkitehtooniset yksityiskohdat säästettiin ja tila sisustettiin modeneilla huonekaluilla.

Old building in Italy was completely renovated and turned into a beautiful home. 

Tyyliä Hollannista

Talon omistajat olivat ostamassa huonekaluja tästä talosta, mutta ihastuivat koko taloon ja ostivat talon ja huonekalut.

A modern home from the Netherlands. A couple visited a house they had found on a website because they were interested in the furniture which was for sale.  But they fell in love with the house, so they decided to buy the house and everything in it.

Tyyliä Tanskasta

Tanskalaisen pariskunnan mustavalkoinen koti Bo Bedre-lehdestä.

A Danish couples black-white home from the Bo Bedre magazine.Joulu lähestyy

Moderni tanskalainen joulukoti.

A modern Danish Christmas home.

Kuvat: Kira Brandt


4 kommenttia:

Tiina A kirjoitti...

Vautsi! Kaikki erilaisia ja omalla tavallaan kiehtovia. Eka ehka kaikkein erikoisin. Jos pitais yksi valita mihin muuttaa niin valitsisin sen Italiassa olevan. Siina on yhdistetty upeasti vanhaa ja uutta, lisaksi valoisuus ja avaruus miellyttavat suuresti.

Rouva P kirjoitti...

Tykkään tuosta joulukodista, erityisesti noista keittiön ikkunoissa olevista koristeista. Onkohan liian aikaista laittaa jotain jouluista omaan kotiin?

Tarja Kankaanpää-Salonen kirjoitti...

Tibs: Italialaisessa oli kyllä tyyliä ja tunnelmaa - moderni ja vanha samaan aikaan:)

Tarja Kankaanpää-Salonen kirjoitti...

MS Ordinary: Siskollani oli samanlainen vaijeri työhuoneen ikkunassa ja keräsi siihen kauniita joulukoristeita. Olivat siinä ihailtava ympäri vuoden:)
Voisihan sitä jotain pinetä jo laittaa:) Meillä on täällä ihan täysi joulu päällä, teen vielä viimeisiä siivouksia ja koristeluja...Huomenna tulee yksi lehti tekemään juttua. Tuntuu kyllä aika hassulta pistää jouluvalot ikkunaan jen.:)

Blogitekstisuositus

Väriä ja persoonallista ilmettä