keskiviikko 1. helmikuuta 2012

Persoonallisia koteja

Ulkona on mitä kaunein postikorttimaisema ja pakkanen paukkuu nurkissa.  Ulos ei viitsisi nenäänsä pidemmälle mennä, ellei olisi pakollisia koirien ulkoiluttamisia. Russeli Hugon 11 v. kanssa vain pitää köpötellä rauhallista tahtia - oli kylmä tai ei.  Hugolta poistettiin toinen silmä joulukuussa ja toinen leikattiin pari viikkoa sitten. Leikatun silmän näkö ei ainakaan vielä ole hyvä - jostain kuuluu välillä vaimea poks kun törmäilee huonekaluihin tms.  Toivottavasti paranee edes jotenkin! On pieni reipas koira.

Tälle pakkaspäivälle löytyi kaksi erittäin persoonallista kotia ihasteltavaksi/kauhisteltavaksi Trendlandin sivuilta.  Avaruutta ja tilaa on runsaasti ja mielikuvitukselle on annettu vapaat kädet: mielenkiintoisia yksityiskohtia, erikoisia ideoita ja tavaroita on riittämiin.  Lopputuloksesta voidaan sitten taas olla montaa mieltä.  Isojen tilojen sisutaminen ei ole aina mikään helppo homma. 

Two very interesting homes from Trendland.

Koti 1 Koti 2
4 kommenttia:

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Katselin kuvia kauan ja molemmista kyllä löytyi, jotkin minkä voisi omassa kodissaankin toteuttaa...☺

Anonyymi kirjoitti...

Kodit oli aika eksoottisia.... Tykkään kyllä siitä, että et ole kiinnittynyt yhteen tyyliin vaan täällä on aina vähän omaakin silmää laajentavia visioita :) Paranemisia pikku Hugolle, toivotaan, että näkökyky kuntoutuu pian!

Susanna kirjoitti...

Kovasti lämpimiä ajatuksia Hugolle! Mielenkiintoisia huusholleja ja 2. asunto jopa kovastikin makuun. Upeat ne isot matot! Itsellä on mietinnässä pienemmässä mittakaavassa jotain samansuuntaista, mosaiikkimaista, vanhoista matoista koottuna tms.

Tarja Kankaanpää-Salonen kirjoitti...

Kiitoksia Hugon puolesta! Saa paljon rapsutuksia ja huolenpitoa:)

Yritän tuoda erilaisia tyylejä ja asiota esille ja on tosi mukava juttu, että siitä pidetään:):)

Susanna: Matoista aioin sanoakin jotain postauksessa eilen, mutta ajattelin, että tarkkasilmäiset ne huomaavat kuitenkin:) Ovat aivan ihania!! Ovat vain aika hintavia ja varmasti itse tehtynä aika työläitä:(

Täältä löytyy muuten kauniita tilkkumattoja: http://www.carpetvista.fi/fin/News/page1.html?sok=advanced&dgrupp=270&ordning=5

Blogitekstisuositus

Väriä ja persoonallista ilmettä