maanantai 13. helmikuuta 2012

Bohemian chic

Täällä Keltaisessa talossa seikkaillaan erilaissa tyyleissä ja tunnelmissa postauksesta toiseen. Kaikista sisustustyyleistä löytää jotain mielenkiintoista ja kaunista. Tänään on tarjolla erikoisannos nk Bohemian chic-tyylin mukaisia sisustuksia.  Boho-chic tyyli on sekoitus mennyttä aikaa, tuliaisia maailmalta, karkeita pintoja, vintage huonekaluja, kuluneita lattioita ja patinoituja huonekaluja. Kaikkea tätä höystetään ylellisillä tekstiileillä; sametilla ja silkillä.  Tyyli on kultturellinen tilkkutäkki afrikkalaisista, intialaisista, aasialaisista ja länsimaisista tavaroista.  70-luvun hippityyli ja mustalaisten kiertolaiselämä on Marokon lisäksi tämän tyylin inspiraatiolähteitä.  Lisää tyylistä voi käydä lukemassa Allt i Hemmet lehdestä. Mainio kuva-analyysi tyylistä löytyy myös täältäWikipediasta voi käydä myös tutkailemassa tyylisuuntaa pukeutumisen näkökulmasta.

Beautiful Bohemian chic interiors.5 kommenttia:

Pieni Lintu kirjoitti...

Oi oi mitä kuvia - upeita!

Tammy Burks kirjoitti...

I love your blog! You always have such beautiful interiors, not just the same "white on white" color scheme that so many bloggers are drawn to...thank you for featuring originality in decorating!

E kirjoitti...

Boho chic on minun ehdoton lempityylini nykyisistä sisustustyyleistä! Yhdistän sen vahvasti viktorianismiin, mutta en ole asiantuntija :)

Katie kirjoitti...

Love all the ideas and inspiration from viewing your blog.

Unknown kirjoitti...

Boho tyyli on minun suosikki tyyli -sisustuksessa ja jopa vaatteissa. Suunnittelen rintakoruja ja jopa niille sopivat rasiat ( rasiat sopii jopa sisustukseen ! )

https://www.youtube.com/playlist?list=PLolA-TMFfQPS8Wc74C0Od0K5-K_5Q2Xrp


Blogitekstisuositus

Väriä ja persoonallista ilmettä