perjantai 12. elokuuta 2011

Sisustusideoita perjantaille

Todella paljon mielenkiintoisia ideoita sisustukseen hollantilaisen VT Wonen-lehden nettisivuilta!
Puolitetut jakkarat ja pöytä ovat hyviä ideoita kapeisiin tiloihin. Jakkaroita voisi miettiä vaikkapa makuuhuoneen yöpöydiksikin.
Olohuoneen seinää vasten nojaavat jättikirjaimet olisi varmasti itsekin helppo tehdä - ei muuta kuin ruuvaa pari lautaa ristiin ja sitten maalia pintaan.
Valkoisen sisustuksen suosijat voivat päällystää kirjat valkoisella paperilla sopimaan kokonaisuuteen. Valkoisen kaktuksen olemassaolosta en tiedä:), mutta muovisen voisi hyvin spreijata valkoiseksi. Itseä kyllä noin täydellisen valkoisessa tilassa voisi ahdistaa... No, kaikki tyylillään!
Lukusopen halkojalkaisen jakkaran punottu suojus on mahtava ja muutenkin koko jakkara iki-ihana. Mitenkähän tuollaisen saisi itse aikaan? Peruspylvässilmukoita osaan tehdä ja ehkä saisin tuollaisen väsättyäkin, mutta noin isoa virkkuukoukkua ei taida olla saatavilla:) Ja toinen ongelma olisi että mistä noin paksua lankaa tms. materiaalia olisi saatavilla?
Alimman kuvarivin tappiseinäideaa voi käyttää monessa tilassa: eteisessä, makuuhuoneessa, komerotiloissa tai lastenhuoneessa jne. järjestystä ylläpitämässä. Näin isolle pinnalle toteutettuna on jo tilataidetta.
Vanhan rautasängyn pohjalle on sijoitettu esineitä nykytyylin mukaan huolettomasti sommitellen. Kotimaiset vanhat hetekanpohjatkin toimisivat hyvin taustana monenlaiselle kokoelmalle ja idealle.

Inspiration from the VT wonen magazine.

3 kommenttia:

Inkivääri kirjoitti...

Tosi kivoja ja kauniita ideoita:) Matonkudetta myydään monen paksuisena ja jollei ole kyllin paksua niin eikun leikkaamaan! Tosi paksuja koukkujakin on myynnissä ja voihan vaikka virkata sormella, ellei löydy kyllin paksua - ainakin, jos sattuu olemaan paksut sormet kuten minulla8]

Koska sinulla on tuo kirjaintarkistus saat joukkopostini, tosi moni on sanonut, että se on vaan unohtunut päälle itselle, kun ei sitä omaansa itse näe8) Elikkäs:
'Aloitin kampanjan tuota kommentointia tosi paljon hidastavaa kirjaintarkistusta vastaan. Bloggerissa on nykyään oma roskapostintorjuntaohjelma ja ainakin minulla se suodattaa tosi hyvin roskat pois. Eli mene hallintatilaan, sieltä asetukset, josta kommentit ja siellä *Näytetäänkö sanavahvistukset kommenteissa?* ruksi kohtaan ei näytetä:) Se nopeuttaisi kommentointia tosi paljon, kiitos jo etukäteen.

Itselle vaivalloisempi, mutta käyttäjäystävällisempi tapa kontrolloida kommentteja on kommenttien tarkistus ennen julkaisua. '

Anonyymi kirjoitti...

Halkojakkaran päällisen voisi virkata trikoo matonkuteesta? On niitä aika jättisuuria virkkuu koukkuja olemassa, samoja millä pyöreitä mattoja virkkaavat. ; )

SariKinn kirjoitti...

Hei,
onpa mukava taas kun keräilet pitkästä aikaa ihania kuvia tänne :) Pidän näistä kuvista mitä sinä löydät ja tyylejäkin on monenlaisia joten varmaan kaikille vähän jotain.

Blogitekstisuositus

Väriä ja persoonallista ilmettä