lauantai 20. elokuuta 2011

Ideoita keittiöön

Oman keittiöremontin inspiroimana muutama mainio keittiöidea House to Home-lehdestä. Viikolla tuli jonain päivänä kirjoitettua sohvan sijoittamisesta keittiöön ja löysinkin aivan ihanan esimerkin siitä - tuolla sohvalla voisi ottaa taikinan kohoamista odotellessa kunnon torkut:)
Numerotuolit olivat hauskoja ja tuollaisia en ole aikaisemmin nähnytkään. Samaten punavalko-huppuiset jakkarat - ovat piristävä yksityiskohta muuten neutraalissa tilassa. Sen yläpuolella oleva keittiö on muuten ihan sama ja tässä on hyvä esimerkkipari siitä, miten yksityiskohdilla luodaan erilaista tunnelmaa.

Omat keittiösuunnitelmat ovat vielä hieman levällään kaapistojen suhteen. Ainoa varma asia on, että ne ovat valkoiset. Ruokailutilan tapetin olen jo tilannut (3 viikon toimitusaika...) ja valitsin Boråsin Falsterbo-kokoelmasta ihanan lintutapetin. Falsterbo-kokoelmaan on kerätty arkistojen kätköistä vanhoja tapettimalleja. Vanhimmat tapettimallit ovat 1800-luvun lopulta. Kannattaa käydä tutustumassa!
Nyt pensselinvarteen ja keittiön kattoa maalaamaan.

Interesting kitchen ideas from the House to Home magazine.

Borås Tapeter Falsterbo 1435

3 kommenttia:

Merja K kirjoitti...

Onpa kauniita keittiöitä! Ja näissäkin kuvissa on kirkkaita ja iloisia värejä, tykkään :)

Anonyymi kirjoitti...

Lintutapetti on ihana. Laitoimme sitä vuokrakäyttöön tarkoitetun Villa Akuliinan yhteen makuukamariin ja hyvä tuli. Käyhän vilkaisemassa www. huvilaranta.fi

anordinarywoman kirjoitti...

You really have an eye for aesthetics,

Blogitekstisuositus

Väriä ja persoonallista ilmettä