lauantai 21. elokuuta 2010

Valoa pimeneviin päiviin

On mukava tehdä hyvälle tuulelle saavia löytöjä sisustusmaailmassa. Nämä todella sympaattiset ja persoonalliset käsintehdyt ja kierrätysmateriaaleista valmistetut valaisimet ovat juuri sellaisia. Nämä löytyvät Makers Marketista ja valmistajana on Kozo Lamp. Makers Marketista löytyy paljon muutakin mielenkiintoista. Tämä myös kierrätysmateriaalista tehty jänisrintakoru on esimerkiksi todella hauska.

Interesting handmade lamps from Kozo Lamp.4 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Todella hauskoja lamppuja.Kiitti vinkistä pitää mennä heti katsoon.Suomessa lamppuasiat on minusta vähän heikolla mallilla toisinsanoen valikoima on varsin pienehköä.

Tarja Kankaanpää-Salonen kirjoitti...

Nämä olivat aivan ihania! Kuin suoraan Pelle Pelottoman pajasta:D

Hyviä valaisimia on todella vaikea löytää:(
Valaisimilla ja hyvällä valaistuksella vaikutetaan kuitenkin niin moneen asiaan ja on todella kumma, että on jotenkin ollut niin lapsenkengissään vielä koko asia.
Nyt näkyy onneksi, että valaisimet on jotenkin "löydetty". Niitä käytetään hyvinkin näyttävillä tavoilla sisustuksissa.

Onnea etsintöihin:)

Nita kirjoitti...

Aika hauskaa, minä ja ystäväni teimme sisustusopintojemme aikana ekologisen suunnittelun tunneilla itse samanlaisen! Vanha wc:n hanan putki vain ja lamppu johtoineen sisään. Jalaksi laitoimme pari palaa siistittyä puuta ja voilá. :) Oli pakko kommentoida tämän kun näin, ei ollut missään siihen mennessä tullut samainen idea vastaan!

Tarja Kankaanpää-Salonen kirjoitti...

Hei Nita!

Niinhän se vanha totuus on, että kaikki on jo kertaalleen keksitty:) Näin tapasi jo äitini aikoinaan sanoa:)
Mutta maanmainio idea teillä oli kuitenkin!!!

Monta kertaa olen ihmetellyt sitä, miten ideat pulpahtelevat samankaltaisina melkein yhtäaikaisesti siellä täällä. Itsellekin on tapahtunut samoin jonkun idean kanssa: ajatellut keksineensä jonkun erikoisen idean ja samankaltaiseen ideaan on sitten jossain vaiheessa törmännyt.
Vaasan asuntomessuille 2008 tein kirpparikohteeseen lampunjalan jonka liimasin ihan täyteen pieniä pehmoleluja (avaimenperiä yms.) ja nyt näin sitten aivan äskettäin samanlaisen idean jossakin.
Ensi viikolla pidettäviin Vaasan rakennusmessuille suunnittelen kolme sisustusnäyttelytilaa ja yhden tilan seinän ajattelin liimata ihan täyteen pehmoleluja. Joku sanoi sitten, että oli nähnyt samanlaisen idean jossain taide- tms.näyttelyssä...Eli näin se menee:)

Olisikohan niin, että on olemassa joku luovuuden ja innovatiivisuuden rihamasto joka kasvaa ja muokkaantuu jonkinlaisessa kollektiivisessa alitajunnassamme ja josta ideat ja ajatukset sitten pulpahtelevat päivänvaloon sienien lailla:)

Blogitekstisuositus

Rustiikkia, teollista ja klassista