sunnuntai 20. heinäkuuta 2008

Messuterveisiä osa 2

Tässä muutama tänään otettu kuva Vaasan asuntomessuille sisustamastani kohteesta 17, Finnlamellin Oravanmarjasta.
Hirsitalo kaupunkiympäristössä asettaa omat juttunsa sisustukseen: miten mielikuvat suksien suihkeesta ja tunturimaisemista muutetaan pakoputkien paukkeeseen ja teiden halkomiin sotilaalliseen suoriin talorivistöihin.
Lisäksi halusin esitellä messuvieraiden iloksi muunkinlaista sisustustyyliä. Huonekalukauppojen esittelykotiklooneja messuilla riittää kyllästymiseen asti....
Halusin luoda kodikkuutta, ehkä hieman mummolameininkiä, romanttista tunnelmaa ruusukuvioin ja hirsiseinien sekä isojen selkeiden laattalattioiden kontrastiksi tuoda tilaan kuluneita pintoja ja erilaisia luonnonmateriaaleja nahkasta silkkiin.
Tähän kohteeseen sain yhteistyökumppaneiksi monta mahtavaa yritystä, jotka kaikki lähtivät innolla mukaan messuprojektiin. Huonekalut Tervakartanosta sekä Blossomista, sisustustavarat Ihana Livingistä , Blossomista ja Tervakartanosta.
Vuodetekstiilit alakerran makuuhuoneessa ja lastenhuoneessa tulevat Lennolilta ja matot ovat taas Saltexin valikoimista. Kaikki talon seinä- ja lattialaatat tulevat Kotkan Sisustusmaailmasta. Keittiön välitilaan löysin sieltä todella kauniin ja erikoisen laatan.

Tervetuloa paikanpäälle tutustumaan - kuvat antavat aina loppuen lopuksi aika vaisun vaikutelman lopputuloksesta.

PS. Asuntomessujen sisustushallista on mahdollisuus ostaa Blossomin osastolta kohteessa esiteltyjä tavaroita.


3 kommenttia:

Rouva Nordman kirjoitti...
Blogin järjestelmänvalvoja on poistanut tämän kommentin.
Rouva Nordman kirjoitti...

Todella kaunista ja kodikasta jälkeä! Kiva, kun laitoit kuvia tänne, itse en pääse messuilla vierailemaan.

Tarja Kankaanpää-Salonen kirjoitti...

Kiitoksia! Tämä oli hauska kohde sisustaa! Pikkuisen olisin halunnut enemmän ruusuja, ruutuja ja palloja, mutta hyvä näinkin.

Blogitekstisuositus

Viihtyisää ja värikästä

Kolme kotia - Three Homes Viihtyisiä koteja ja värikkäitä yksityiskohtia. Koti 1 - Home 1 Lähde/Source and more information: Bjurfors Koti 2...