tiistai 8. elokuuta 2017

Värikkäitä yksityiskohtia

Kolme kotia - Three Homes


Päivän kodeista löytyy paljon värikkäitä yksityiskohtia ja hyviä ideoita.
Ensimmäistä kotia ei olla todellakaan sisustettu otsa rypyssä, vaan kodista löytyy iloisia värejä ja kiinnostavia yksityiskohtia. Keittiön vaaleanpunaiset kaapit ja Boråsin kaunis Rabarber-tapetti muodostavat pirteän kokonaisuuden.  Laatoitus ja musta saumaus tuovat vastakohtaa sekä teollista tunnelmaa tilaan ja  kultainen peili kruunaa vielä komeasti kokonaisuuden.
Vaaleanpunainen teema toistuu olohuoneen seinälle maalattujen pallokuvioiden muodossa.
Hauska idea on lisäksi lastenhuoneen komeroon rakennettu kioski. Nukkekoti on sijoitettu asunnon kakkosolohuoneen kirjahyllyyn ja sen väritys sointuu hyvin väreittäin järjestettyjen kirjojen kanssa.


Toinen koti sijaitsee 1838 rakennetussa talossa, jossa toimi aikoinaan yhden luokkahuoneen koulu.  Sisustus on tunnelmallinen ja kattoparruihin kiedotut valosarjat tuovat tilaan iltaisin tuikkivan tähtitaivaan.
Kolmas koti on myytävänä oleva tyylikkäästi sisustettu koti, jonka keittiöön on valittu rohkeasti punaiset kaapinovet.  Punainen toistuu ruokailutilassa ja joissakin kodin sisustuksellisissa yksityiskohdissa. Erikoinen idea löytyy kauniilta terassilta - sen lattialta löytyy nimittäin itämainen matto.


Koti 1 - Home 1

Lähde/Source and more information: Erik OlssonKoti 2 - Home 2


Lähde/Source and more information: This Old House
Kuvat/Photos: John Gruen
Koti 3 - Home 3
Lähde/Source and more information: Per Jansson

TallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallenna

Ei kommentteja:

Blogitekstisuositus

Modernia ja vintagea

Kolme kotia - Three Homes Päivän kotien sisustuksia yhdistää mustat yksityiskohdat sekä uuden ja vanhan yhdistäminen. Koti 1 - Home ...