maanantai 7. elokuuta 2017

Kesäkoteja

Kesäkoti Norjassa - A Summer Home in Norway


Rauhallinen värimaailma, kauniit puulattiat, ruutuikkunat ja korkea tila luovat tämän pienen kesäkodin tunnelman ja tyylin.  Tiskipöydälle on saatu reilusti tilaa sijoittamalla se makuuhuoneen vieressä olevaan syvennykseen. Käyttöastiat on sijoitettu esille kevyeen String-hyllyyn.  Hylly, valaisimet sekä allastaso hanoineen muodostaa yhdessä kiinnostavan ja tasapainoisen kokonaisuuden.
Lähde/Source and more information: Jotun
Kuvat/Photos: Per Erik Jæger
Stylisti/Styling: Siv Brenne


Kesäkoti Ruotsissa - A Summer Home in Sweden


Todella tunnelmallinen kesäkoti.


Lähde/Source and more information: Lantliv
Kuvat/Photos: Henrik Palmberg

Kesäkoti Yhdysvalloissa - A Summer Home in USA 


Tässä kodissa on tehty perusteellinen remontti ja kannattaakin mennä kuvien jälkeen olevan linkin kautta katsomaan kuvia miltä koti näytti ennen remonttia. Tai katso ennen-video täältä.
Muutos on todella valtava!
Kotien muutosjuttuja on aina hauska katsella ja näitä ennen/jälkeen-sisustusohjelmia löytyy tv:n ohjelmatarjonnasta paljonkin.  Ruotsin televisiosta seuraan säännöllisen epäsäännöllisesti Äntligen Hemma, Vem bor här, Arga Snickaren, Bygglov, Jul med Ernst, Sommar med Ernst, Husdrömmar ja Sofias Änglar-ohjelmia.  Vem bor här-ohjelma on ollut hauska uutuus: kuusi toisilleen tuntematonta ihmistä käy yhdessä jokaisen osallistujan kodissa ja lopussa on arvattava, kuka asuu missäkin kodissa.  Kodin omistajalla pitää olla aika hyvä pokka, kun "vierailee" omassa kodissaan, ettei paljasta asuvansa siinä.
Ohjelman kautta on päässyt tutustumaan joukkoon todella erilaisia ja mielenkiintoisia koteja. Tänä kesänä tuli myös Alla bygger-ohjelma, jossa seurattiin eri puolilla Ruotsia kotejaan remontoivia tavallisia ihmisiä. 
Kotimaisilta kanavilta tulee tällä hetkellä vain uusinnan uusintoja, kerran jos useamminkin nähtyjä jaksoja. Huvila ja Huussi-ohjelmaa odotin tälle kesälle, sillä Mikko Vesanen on mielestäni paras "tv-sisustaja".  Hänen tekemisiään on ollut hauska seurata.
Remppa vai muutto-ohjelmaa seurailen silloin tällöin. Hieman meni maku, kun luin jostain, että tekevät kaksi erilaista loppua ohjelmalle. No, ei näitä niin tosissaan kannata ottaa, hauska päästä kuitenkin katselemaan erilaisia koteja ja arvailla minkä ottavat vai jäävätkö omaan kotiinsa.  
Juontajapariskunnan keskinäinen kemia ja sanailu toimivat, toisin kuin saman ohjelmakonseptin kesäkoti-versiossa. Tosin jatkuva naljailu on välillä todella väsyttävää, mutta se nyt vain kuuluu olennaisesti ohjelman ideaan.Lähde/Source and more information: Jenna Sue Design Co
via


Ei kommentteja:

Blogitekstisuositus

Modernia ja vintagea

Kolme kotia - Three Homes Päivän kotien sisustuksia yhdistää mustat yksityiskohdat sekä uuden ja vanhan yhdistäminen. Koti 1 - Home ...