lauantai 31. joulukuuta 2016

Rustiikkia ja boheemia

Koti Hollannissa - A Home in The Netherlands


Vuoden viimeiseksi postaukseksi löytyi kolme persoonallisesti sisustettua kotia.  
Ensimmäisen kodin sisustuksen punaisena lankana on teollinen tyyli ja kotoa löytyy vanhoja kuluneita metallisia huonekaluja ja yksityiskohtia.   
Päivän toinen koti on vanha myytävänä oleva maalaistalo ja se sijaitsee Gotlannissa. 
Kolmantena kotina on Kanadan Ontariossa sijaitseva boheemisti sisustettu koti, josta löytyy jooga-studio, kahvila ja keramiikkapaja.
Lähde/Source: Vtwonen
Kuvat/Photos: Peggy Janssen


Koti Ruotsissa - A Home in Sweden

Lähde/Source: FastighetsbyrånKoti Kanadassa - A Home in CanadaLähde/Source: Design Sponge
Kuvat/Photos: Kate OliverTänään kotona - Today at Home


Lopuksi haluan vielä toivottaa teille kaikille lukijoilleni oikein ihanaa, antoisaa, mahtavaa ja onnellista ja uutta vuotta 2017! 

Kiitos siitä, että jaksatte käydä täällä tiuhaan tutkailemassa minkälaisia mielenkiintoisia koteja tänne aina löytelen.  Toivon, että olette saaneet roppakaupalla ideoita ja innostusta omiin juttuihinne.

Minulle tämä vuosi on ollut mielenkiintoinen uuden kodin ja uudelle paikkakunnalle muuton myötä.  On ollut tosi mukava laittaa omaa kotiaan mieleisekseen ja kiinnostavaa sekä opettavaista on ollut syksyllä alkanut vierasmökin rakennus- ja sisustusprojekti, joka jatkuu taas keväällä. Blogista ei kovinkaan usein löydy kuvia täältä, laittelen niitä yleensä Instagramiin, joten jos kiinnostaa, tervetuloa piipahtamaan myös siellä!
 Viime aikona blogijuttujen julkaisutahti on hieman takkuillut, sillä russelipoika Hugo, pian 16-vee, juoksuttaa minua öisin parikin kertaa ulkona ja yöunet jäävät hieman lyhyiksi ja pätkäisiksi. Jostain sitten täytyy väsyneenä luovuttaa.  
Samalla tahdilla yritetään kuitenkin jatkaa taas ensi vuonna ja esitellä kauniita sekä mielenkiintoisia koteja läheltä ja kaukaa!Kuvat/Photos: Keltainen talo rannalla9 kommenttia:

Johanna kirjoitti...

Kiitos näistä kaikista ihanista postauksista, monia ihania inspiraatioita on löytynyt juuri täältä. Hyvää Uutta Vuotta!

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos tästä vuodesta, ihanaa katsoa valmiiksi mietittyjä kauniita koteja <3 Hyvää ja kaunista Uutta Vuotta 2017 :)

Eeviregina kirjoitti...

Kiitos mielenkiintoisista postauksista, olen saanut niistä monenlaista ideaa ja inspiraatiota. Nautinnollista ja onnellista tätä vuotta!

Minna kirjoitti...

Olen vasta äskettäin löytänyt blogiisi. Paljon on tullut kauniita koteja ja hyviä sisustusideoita. Tuon ensimmäisen kodin teollisesta tyylistä tykkäsin. Hyvää Uutta Vuotta.

Expat kirjoitti...

Kiitos kuluneesta vuodesta! Olet ehdottomasti lempiblogistini ja kiitos aktiivisuudestasi: sivuilla on aina jotain uutta!

Tiita kirjoitti...

Kiitos kivasta blogistasi,se tuo kauneutta ja huolettomuutta päiviin.Hyvää Uutta Vuotta 2017!

Anonyymi kirjoitti...

Iso kiitos sinulle joka ainoasta postauksesta! Joka päivä käyn katsomassa onko tullut uutta! Päivän parhaita hetkiä, näiden katselemista ei voi jättää väliin. Hyvää Uutta Suomen 100 juhlavuotta! :)

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos sinulle näistä ihanista kodeista ja kirjoituksista - tämä on lempiblogini! Kaikkea hyvää sinulle tulevalle vuodelle! t. Emilia

Anonyymi kirjoitti...

Kiitoksia ihanasta blogista! Monia ideoita on tullut poimittua, mukavaa on ollut myös havaita, että omiakin ideoita on ollut muiden kodeissa.
Oikein hyvää alkavaa uutta vuotta ja tsemppiä 16veen kanssa!
Terveisiä Oulun suunnalta!

Blogitekstisuositus

Rustiikkia, modernia ja teollista

Kolme kotia - Three Homes Persoonallisesti sisustettuja koteja. Koti 1 - Home 1 ...