maanantai 5. joulukuuta 2016

Joulukoteja

 Joulukoti 1 - Christmas Home 1

  
Mahtavat kattopalkit ja rustiikkinen klinkkerilattia luovat tämän kodin tunnelman. Tyyli jatkuu myös sisustuksen yksityiskohdissa ja huonekaluvalinnoissa.  Joulutunnelmaa on luotu valoköynnöksin ja värikkäin tekstiilein.
Päivän kaikki kolme kotia ovat Espanjasta.
Lähde/Source: MiCasaJoulukoti 2 - Christmas Home 2


Valkoisen ja kerman sävyin sisustettu kaunis koti on sisustettu ja somistettu romanttiseen tyyliin. Joulukuusi on koristeltu mielenkiintoisesti.  Kangasväreillä, kauniilla kankaanpaloilla yms. voisi itsekin loihtia kauniit kuvat kehyksiin. 

Lähde/Source: El Mueble


Joulukoti 3 - Christmas Home 3

  
Tämä koti on sisustettu tyylejä yhdistellen. Olohuoneessa on rento tunnelma: sohvapöytänä toimii vanha ovi tms., sohvina osittain nahalla päällystetyt Chesterfield-sohvat ja aikaansa voi kuluttaa biljardia pelaamalla.  Rustiikkiseen isoon vitriinikaappiin on kerätty näytille kauniita astioita. Keittiön ja ruokailutilan väliseinänä toimii mustakehyksinen lasiseinä. Keittiön ilme poikkeaa koko muun asunnon ilmeestä punaiseksi maalatuilla seinillä ja lattian kuviolaatoituksella.    
Ruokailutila on keskellä asuntoa ja sieltä löytyy modernit punostuolit.  Ruokapöydän levy jatkaa lattian rustiikkista ilmettä ja jalat taas sopivat lasiseinän kehyksiin, kuten myös erikoinen kattovalaisin.  
Lähde/Source: MiCasa

Ei kommentteja:

Blogitekstisuositus

Valkoista ja puuta

Kolme kotia - Three Homes Kolme kaunista kotia harmaan ja sateisen päivän iloksi. Valkoiset ja puiset pinnat muodostavat yhdessä kiinnost...