perjantai 30. syyskuuta 2016

Vintagea, väriä ja romanttista

Koti Espanjassa - A Home in Spain


Tämän Barcelonassa sijaitsevan kodin sisustaja on yhdistellyt todella persoonallisella ja rohkealla tavalla tyylejä ja värejä keskenään.  Kauniit rustiikkiset tilat luovat kaikelle mielenkiintoisen taustan ja lisäksi taideteokset toimivat mielenkiintoisena kontrastina.  Lopputuloksesta voi olla varmasti montaa mieltä, mutta erikoinen tämä ainakin on.


Lähde/Source: AD
Kuvat: Montse Garriga
via
Koti Ranskassa - A Home in France


Punainen väri tuo tähän Pariisissa sijaitsevaan pieneen kotiin tunnelmaa. Makuuhuone on erotettu olohuoneesta liukuovien avulla ja ovet aukeavat sängyn molemmille puolille - kekseliäs ja tilaa säästävä idea.  Olohuoneen ja makuuhuoneen yksityiskohtien musta väri muuttuu keittiössä pääväriksi. Ruokapöydän kaunis puinen pinta tuo mielenkiintoa tummasävyiseen tilaan.Lähde/Source: Elle Decoration
Kuvat: Nicolas Tosi
via

Koti Tanskassa - A Home in Denmark


Tästä Kööpenhaminassa sijaitsevasta kodista löytyy niin modernia kuin romanttista sisustusta. Keittiössä kaapit on korvattu avohyllyillä ja ruokailutilasta löytyy jälleen hyvänä pitämäni idea eli kiinteä penkki säilytystiloineen.


Lähde/Source: Bolig Magasinet
Kuvat: Tia Borgsmidt


Tänään kotona - Today at Home


Tein kasveille tänään syyssiivousta ja innostuin tuomaan joskus aikojen alussa teettämäni metallisen kasvihuoneen olohuoneen puolelle. En ole lainkaan viherpeukaloita ja olen todella tyytyväinen, että olen saanut pidettyä kasvini näinkin kauan hengissä. Muutaman kanssa on tosin hieman epäselvä tilanne, sillä emme ole päässeet yhteisymmärrykseen kastelun määrästä ja ajoituksesta.. Ihailen todella ihmisiä, jotka ovat kiinnostuneita viherkasveista ja puutarhanhoidosta ja saavat kaikki kasvamaan ja kukoistamaan.  Sillä saralla riittää hengästyttävän paljon oppimista ja osaamista.


Lampunvarjostin on myös vanhoja peruja ja omaa tekoa. Tulostin tavalliselle paperille netistä löytämäni neitokaisen, väritin yksityiskohdat puuvärillä, leikkasin ja liimasin paikoilleen.  Varjostimen hankin edullisesti Ikeasta.

Leni 9 vee vahti olohuoneen muutostöitä sohvalta käsin.  Neiti harmaantuu kovaa vauhtia ja tassuistakin löytyy jo runsaasti harmaata.

Kuvat: Keltainen talo rannalla

Ei kommentteja:

Blogitekstisuositus

Rustiikkia, modernia ja teollista

Kolme kotia - Three Homes Persoonallisesti sisustettuja koteja. Koti 1 - Home 1 ...