torstai 22. syyskuuta 2016

Syystunnelmaa, rustiikkia ja väriä

Syysideoita kotiin - Fall Ideas


Ruotsalaisesta Expressen-sanomalehden kotisivuilta löytyi kauniita ideoita syyskodin somistamiseen.  Kuten näistä kuvista niin hyvin selviää, jo muutamalla asialla saa tuotua kaunista syystunnelmaa kotiinsa.
Likin kautta löytyy tietoa ostopaikoista, mikäli haluaa lisätietoa jutussa käytetyistä tavaroista yms.


Lähde/Source: Expressen
Kuvat: Lina Eidenberg Adamo

Koti Ruotsissa - A Home in Sweden

Tässä olisi mahdollisuus todella merenrannalla asumiseen, sillä tämä tunnelmallinen vanha majakanvartijan talo on myynnissä.  Rakennus sijaitsee Öölannin saarella.


Lähde/Source: Pontuz LöfgrenKoti Kanadassa - A Home in Canada

Tämän kodin sisustus on tyylikäs ja tasapainoinen. Paneloidut seinäpinnat, kauniit puulattiat ja rustiikkiset yksityiskohdat tuovat tunnelmaa sisustukseen.  Olohuoneen valtava takka tuo näyttävyyttä ja rustiikkia tunnelmaa tilaan. Lähde/Source: Style at Home
Kuvat: Robin Stubbert


Koti Ruotsissa - A Home in Sweden

Tässä kodissa asuvan perheen muuttoaikeet tekivät kuperkeikan heidän nähtyään tämän talon ja muuttokuorman uudeksi osoitteeksi Tukholman sijaan tuli Gävle.  Koti on sisustettu uutta ja vanhaa yhdistellen ja höystetty värikkäin yksityiskohdin.


Lähde/Source: Hus och Hem
Kuvat: Carina Gran
Stylisti: Helena Kozak


Ei kommentteja:

Blogitekstisuositus

Modernia, rustiikkia ja vintagea

Kolme kotia - Three Homes Mielenkiintoisia ja persoonallisia koteja ja hieman kesäistä tunnelmaa talven keskelle. Koti 1 - Home 1 ...