perjantai 14. marraskuuta 2014

Koteja ja tiloja vanhoissa rakennuksissa

Koti vanhalla asemalla - A Home in an Old Station

Homelife


Tämä kodin sisustuksesta ei löydy montaa uutta asiaa.  Sisustuksessa on säästetty alkuperäisiä elementtejä ja muu sisustus mukailee talon henkeä.  Seinät ovat saaneet uutta maalia pinnoilleen ja puulattiat ovat alkuperäisessä kunnossa. Mielenkiintoisia yksityiskohtia ja rennonoloinen koti.

A rustic home with many interesting details.

Kuvat: Michael Wee

Koti vanhassa kirkossa - A Home in an Old ChurchKodeiksi muutetut vanhat kirkot ovat aina mielenkiintoisia kohteita.  Omiin käyttötarkoituksiin aikoinaan suunnitellut tilat tekevät niistä haasteellisia kodinsisustajalle.  Tämä kohde on pieni puutalo ja ei niin kirkkomainen arkkitehtuuriltaan lasiverantoineen ja on varmasti ollut hieman helpompi muutosprojekti. Valkoiseksi maalatut seinät toimivat hyvänä taustana rustiikkiselle sisustystyylille ja ruskeat kuluneet puulattiat toimivat mainiona pohjana kokonaisuudelle. Erikoisuutena tässä kodissa on varmasti olohuoneen kattoon nostettu vanha puuvene.  Olohuoneen kalusteiden verhoilukankaat sopivat erinomaisesti värinsä ja kuosinsa puolesta kokonaisuuteen, vaikka kalusteet ovat muodoiltaan modernit.


An old church is now a cozy and rustic home with beautiful old wooden floors.


Kuvat: Felix Forest

Väliaikainen hotelli vanhassa koulussa - A Temporary Hotel in an Old SchoolPian purettavaan hylättyyn koulurakennukseen Belgiassa sisustettiin väliaikainen hotelli tämän vuoden Biennale Interieur-tapahtuman yhteyteen. Tilat annettiin sisustettavaksi tunnetuille sisustusbrändeille kuten esim. Ikealle. Hotelli oli päivisin auki yleisölle ja toimi öisin majapaikkana suunnittelijoille ja messuvieraille. Pinnat ovat kaikissa tiloissa alkuperäiset.

For this year's Biennale Interieur in Belgium a creative agency introduces a temporary hotel concept set within in a abandoned heritage building.  4 kommenttia:

elina kirjoitti...

Moi,
Just aamulla mietin bussissa että mistä tyylistä tulee uusi sisustustrendi? Olen jo vähän kyllästynyt liitutauluihin ja mustavalkoisiin sisustuksiin ripauksella rustiikkia ja industriaalia. Uudet kahvilatkin tuntuu olevan nyt kaikki sitä samaa. Ehkä se voisi olla tämän tyylinen sisustus jota on näissä kuvissa? En nyt keksi mitään kuvailevaa sanaa :)

Hyvää viikonloppua!

Mamma A. kirjoitti...

Upeita muodonmuutoksia.Puhuttelevin oli varmaan tuo kirkko:)

Tarja Kankaanpää-Salonen kirjoitti...

Elina: odotan myös mielenkiinnolla seuraavaa trendisisustusta. Monet tuntuvat olevan todella kyllästyneitä mustavalkosiin koteihin ja kaipaavat sen sijaan värejä. Ehkä tosiaan jotain näiden kotien kaltaista voisi tulla seuraavaksi: Toivotaan näin:) Mukavaa viikonloppua sinne myös!

Tarja Kankaanpää-Salonen kirjoitti...

Mamma A: Kirkko oli hyvä:)

Blogitekstisuositus

Modernia, rustiikkia ja vintagea

Kolme kotia - Three Homes Mielenkiintoisia ja persoonallisia koteja ja hieman kesäistä tunnelmaa talven keskelle. Koti 1 - Home 1 ...