maanantai 17. marraskuuta 2014

Kolme kotia - kolme tyyliä

Kolme kotia - Three Homes

Ensimmäinen koti löytyy Lissabonista. Kauniit vanhat huonekalut, seinämaalaukset, taideteokset, seinäkankaat ja monet mielenkiintoiset yksityiskohdat tekevät kodista todella persoonallisesti sisustetun. Yksi mielenkiintoisista yksityiskohdista on olohuoneen lattiaan maalattu kuvio. Tähän kotiin muuttaisin heti.
Toinen koti löytyy sitten taas Manhattanilta. Tässä kodissa on yhdistetty todella persoonallisesti värejä ja kuvioita. Seiniltä löytyy kiinnostavia taideteoksia, joita on käytetty luomaan kontrasteja sisustukseen. Tämän kodin paras tila on mielestäni olohuone - siellä on käytetty rohkeasti värejä ja sekä huonekaluissa että seinällä.  
Viimeinen koti löytyy Pariisista Seinen rannalta - kyseessä on nimittäin asuntovene. Niitä ei olekaan kovin usein täällä esitelty. Kodin värimaailma on pääasiassa hyvinkin tumma ja sisustuksessa taas on yhdistelty erityylisiä huonekaluja keskenään. Mielenkiintoinen paatti!

Koti Portugalissa - A Home in Portugal

Tomás Colocad
Koti Yhdysvalloissa - A Home in USA

 House BeautifulKoti Ranskassa - A Home in France

Elle

Kuvat: Jean-Marc Wullschleger
Tänään kotona - Today at Home

Ei kuitenkaan ihan tältä päivältä - tässä tunnelmakuvaa oman kodin olohuoneesta lauantailta. Tuttu kuva jo Keltaisen talon rannalla Facebook-tykkääjille. Julkaisen fb-sivulla joka päivä erilaisia sisustuskuvia maailmalta iloksi ja inspiraation lähteeksi. Mikäli kaipaa lisäinspiraatiota, kannattaa suunnata naamakirjan suuntaan. Omia juttujani löytyy sitten Instagramin puolelta.
Kuten kuvasta näkyy, joulu alkaa hiljalleen hiipiä jo sisälle.

My living room.

Kuva: Keltainen talo rannalla


Ei kommentteja:

Blogitekstisuositus

Väriä ja persoonallista ilmettä