tiistai 18. marraskuuta 2014

Kolme värikästä kotia

Kolme kotia - Three Homes

Tämän päivän kodeista löytyy paljon värejä ja persoonallisia ideoita. Ensimmäinen koti on bloggaaja Ywestownin pastellisen herkullinen koti. Valkoiset pinnat, pastellivärit ja kukkakuosit ovat keveä ja kesäinen yhdistelmä. Muutama mainio taulu tuo tiloihin lisäilmettä.
Toinen koti löytyy Brooklynistä, New Yorkista ja tämä koti on sisustettu värikkäin yksityiskohdin ja tekstiilein. Keittiön ruokailutila on viihtyisän näköinen seinään upotettuine avohyllyköineen. 
Kolmas koti löytyy rakkaasta naapurimaastamme Ruotsista ja se on sisustettu värikkäästi ja kodikkaasti. Mustat lattiat tuovat tiloihin syvyyttä ja ne toimivat myös hyvänä taustana väreille. Musta lattia vain ei ole laiskan siivojan lattiavärejä, siinä näkyy kyllä kaikki, kuten myös valkoisessakin.
Viimeisenä juttuna tänään on hauskoja lastenhuonekaluja.

Three colorful and interesting homes.

Koti Hollannissa - A Home in the Netherlands
Kuvat: Holly Marder

Koti Yhdysvalloissa - A Home in USAKuvat: Gieves Anderson
Koti Ruotsissa - A Home in Sweden

Hus och Hem


Kalusteita lastenhuoneeseen - Kid's rooms furniture

xo-in my room

1 kommentti:

œuvres d'art originales kirjoitti...

You have a fantastic, gorgeous blog I must come to visit everyday. And this children's furniture is phenomenal. Thank you so much, Ardith

Blogitekstisuositus

Rustiikkia ja tapetteja

Kolme kotia - Three Homes Tälle päivälle löytyi kolme erilaista rustiikkista kotia. Ensimmäinen koti on tunnelmallinen mökki Norjasta, toi...