lauantai 4. lokakuuta 2014

Tummaa, vaaleaa ja rustiikkista

Koti Tanskassa - A Home in DenmarkTässä tanskalaisessa kodissa on kauniit puulattiat ja tyylikkäästi design-klassikoilla sisustetut tilat.

A stylish danish home with mid century Danish and scandinavian design classics.

Koti Uudessa Seelannissa - A Home in New ZealandTämän kodin sisustus on minimalistinen ja tyylikäs.  Valkoiset pinnat ja tekstiilit luovat pysähtyneen ja melkeinpä unenomaisen tunteen ruokailutilaan. Vaikka verhot ovat todella yksinkertaiset ja valkoiset joka tilassa, on niillä suuri rooli sisustuksen tunnelmassa.

A minimalistic and stylish home.

 Kuvat: Simon Wilson

Lomakoti Kreikassa - A Vacation Home in GreeceAikoinaan tämän kodin tilalla oli kuusi pientä asuntoa. Remontissa purettiin kaikki väliseinät ja muodostettiin yhtenäinen, yli kolmekymmentä metriä pitkä tila.  Erikoinen ratkaisu on ollut sijoittaa uima-allas tilan toiseen päähän. Lattiat ovat betonia, seinät valkeiksi maalattuja ja ikkunoiden reunat ja ovet maalattiin harmaalla.  Moderni sisustustyyli toimii rustiikkisten pintojen mielenkiintoisena vastakohtana.

A rustic vacation home with modern decorations.
2 kommenttia:

Marjut kirjoitti...

Oletko Tarja miettinyt, että tekisit joskus postauksen, jossa esitellään nimenomaan useimmiten kuvissa näkyviä design-klassikoita (ja ehkä vähän niiden historiaa)? Tolixit, corbusierit, tapiovaarat ja kotimaiset klassikot ym. ym. - luulen että sellaiselle olisi tilausta!

Tarja Kankaanpää-Salonen kirjoitti...

Marjut: Kiitos hyvästä vinkistä, laitetaan korvan taakse:):)

Blogitekstisuositus

Modernia, rustiikkia ja vintagea

Kolme kotia - Three Homes Mielenkiintoisia ja persoonallisia koteja ja hieman kesäistä tunnelmaa talven keskelle. Koti 1 - Home 1 ...