keskiviikko 8. lokakuuta 2014

Kolme kiintoisaa kotia

Koti Ruotissa - A Home in Sweden

Hus och Hem


Tämän kodin emäntä asuu perheensä kanssa arkkitehti-isänsä suunnittelemassa lapsuudenkodissaan. Kodin on sisustettu rennon mukavasti tyylejä yhdistellen.   

An eclectic home with cozy rooms.


 Kuvat: Isa Magnrorn
Koti Tukholmassa - A Home in StockholmTämä suuri ja valoisa koti keskellä vilkkainta Tukholmaa on sisustettu perityillä, klassikoilla ja tarkkaan harkituilla hankinnoilla.  Emäntä ei tuo kotinsa kynnyksen yli mitään, mistä ei ole aivan varma.  Kodista löytyy jo ensimmäiseen omaan asuntoon ostettuja huonekaluja.  Näinhän se on, että jos jostain todella pitää, oli se sitten trendikästä tai ei, ja sisustaa kotinsa vain omien mieltymystensä mukaan, on lopputulos juuri se paras ja ainoa itselle. Minusta se on mainio tapa sisustaa.

A cozy and colorful home.

Kuvat: Carl Dahlstedt
Koti Tanskassa - A Home in Denmark

BoligLiv


Vihreäksi maalattu seinä tässä tanskalaisen stylistin olohuoneessa luo hyvän ja intensiivisen taustan muulle sisustukselle ja taiteelle.

A contemporary home with interesting green wall in the living room.


Kuvat: Nicoline Olsen

1 kommentti:

Susanna kirjoitti...

Tuo ensimmäisen kodin lasinen kupoli valaisin iski pahemman kerran silmään... Oisko sulla ajatusta valmistajasta, kun äkkiseltään en itse tunnista..

Blogitekstisuositus

Modernia, rustiikkia ja vintagea

Kolme kotia - Three Homes Mielenkiintoisia ja persoonallisia koteja ja hieman kesäistä tunnelmaa talven keskelle. Koti 1 - Home 1 ...