tiistai 14. lokakuuta 2014

Kolme modernia kotia

Koti Brasiliassa - A Home in Brazil

Yazer


Tämä Sao Paulossa sijaitseva tilava ja valoisa koti on sisustettu minimalistiseen tyyliin. Erikoisena yksityiskohtana on sisääntulon sijainti keskellä huoneistoa.   
 Mielenkiintoisena kontrastina asunnon värimaailmaan ja tyyliin on eteistila kaakeloita kauttaaltaan keltaisilla kaakeleilla. Toinen asunnon erikoisuus löytyy keittiöstä: siellä sijaitsee kymmenen metriä pitkä ruokapöytä. 


A stylish home in Sao Paulo decorated in minimalistic style.

Kuvat: Ricardo Bassetti
Koti myytävänä Ruotsissa - A for Sale Home in Sweden
Tässä kodissa puupintoja riittää - samaa puumateriaalia löytyy lattiasta kattoon.  Erikoisena yksityiskohtana on yhdistää tähän kokonaisuuteen keittiökalusteiden ja komeroiden ovimateriaalit sekä keittiön kaapistojen välitilan materiaali. Verhottomat ikkunat tuovat maiseman kauniisti osaksi sisustusta.

A home with wooden surfaces.

Koti Espanjassa - A Home in Spain

Nuevo Estilo


Tämän kodin puupinnat ovat taas kauniin ruskeita ja rustiikkisia.  Ne toimivat mielenkiintoisena kontrastina kodin moderneille- ja vintagehuonekaluille.  Kiiltävät isot lattialaatat luovat hyvän taustan sisustukselle ja ikkunoiden ja ovien tummat reunat rytmittävät seinäpintoja ja tuovat teollista tyyliä tiloihin.


An interesting home with modern and vintage furniture and rustic wood details.
Uutta syyskotiin Ikeasta - For the Autumn Home from IkeaKUvat: Ragnar Ómarsson


2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Vihdoinkin löysin sen, sisustusblogin, jonka kaikki kuvat eivät vain ole valkoista tai valkoista ja mustan yhdistelmää. Juuri tällaista leikekirjatyylistä, inspiroivaa, tuhansia tyylejä esittelevää blogia olen kaivannutkin. Remonttihaaveet saavat todellakin nyt uusia ulottuvuuksia, kun silmien verkkokalvot täyttävät muut kuin niin joka paikassa nähdyt valkoisen, harmaan ja mustan eri yhdistelmät, sekä ne ns. pakolliset blogistihuonekalut, liiallisella blogijulkisuudella raiskatut desingklassikot.. Kiitos siis!

Tarja Kankaanpää-Salonen kirjoitti...

Hei Maailmaonsun - tervetuloa seuraamaan "löytöjäni" ja ihana juttu, että löysit tänne!

Blogitekstisuositus

Modernia, rustiikkia ja vintagea

Kolme kotia - Three Homes Mielenkiintoisia ja persoonallisia koteja ja hieman kesäistä tunnelmaa talven keskelle. Koti 1 - Home 1 ...